Att sälja björnen innan skinnet är skjutet…typ

Jahaja.. Då går man här o frustar o stampar o funderar vad som händer 350mil härifrån.. Om det händer nått? Vi gjorde som hundratals andra svenskar just nu, åkte till Spanien, Torrevieja och köpte oss en lägenhet för framtida solresor och kanske en framtid i solen på heltid den dag pengarna kommer till en oavsett var jag är någonstans! Men just nu är tankarna mest fulla av.. Vad händer? Vad görs det? Vi hör inget? Tänk om det inte blir av? Kontrollbehovet håller på att krackelera.. Ja ja jag vet att dom flesta lägenhetsaffärer går till på det här viset.. Semestrande svenskar som har slut på sin semester och måste åka hem fast dom precis skrivit på ett förhandskontrakt och betalat handpenning på en dröm lägenhet eller hus.. Alla säger åt mig att allt är i sin ordning, det kommer att bli av.. Jag mejlar och mejlar och frågar och frågar… Tokiga svensk.. Säger dom nog 🙂 men bedyrar att allt är bra och ingen fråga är dum! Jo jag vet också att dom inte gör något annat om dagarna än att hjälpa människor som oss som har tagit steget mot en dröm.. Dom fixar allt.. Bara dom har fullmakt! Ok ska tagga ner nu:) vi har ju redan bokat resan ner igen.. Då vi förhoppningsvis får kontrakt och nycklar i vår hand.. Tänk att promenera ut till El paraiso.. Gå in och öppna dörren till vår egen lägenhet i främmande land.. Sätta sig i lugn och ro och bara känna in.. Ta in atmosfären.. Detta är vårt 🙂 återstår några veckor tills dess.. Undrar om jag kan tygla mina Jantelags tankar som bubblar under ytan.. Fortsättning följer….

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close