Den här bloggen kommer att följa oss när vi spenderar vår tid i Torrevieja och alla funderingar, mödor och glädje omkring vårt nya skötebarn :) och naturligtvis så kan vi inte låta bli att lägga in lite annat smått och gott också som händer i vårt liv :)

Den 3 september blir vi lyckliga ägare till en lägenhet i Torrevieja. På den här bloggen kommer vi att lägga ut bilder och skriva om det vi är med om i vårt andra hem i Spanien… Vi kommer också att skriva om mycket annat som händer i och omkring vårt dagliga slit i landet Sverige 🙂

Annons

En reaktion till “Den här bloggen kommer att följa oss när vi spenderar vår tid i Torrevieja och alla funderingar, mödor och glädje omkring vårt nya skötebarn :) och naturligtvis så kan vi inte låta bli att lägga in lite annat smått och gott också som händer i vårt liv :)

  1. matslarsson2013 18 augusti, 2013 — 21:36

    Haha..just det 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close