Foto över vårt område nere i torre…

Foto över vårt område.. Den vita byggnaden längst ner till vänster är affären dial prix ... Mittemot och över vägen så finns vårt paradis.. Första stranden är los naufragos och andra stranden är aqguinion stranden.. Ursäkta stavningen! Sen är det bara att fortsätta lite mera norrut så hamnar man i Torrevieja centrum och kan promenera på paeson , promenad stråket nere i centrum och längs med havet...
Foto över vårt område.. Den vita byggnaden längst ner till vänster är affären dial prix … Mittemot och över vägen så finns vårt paradis.. Första stranden är los naufragos och andra stranden är aqguinion stranden.. Ursäkta stavningen! Sen är det bara att fortsätta lite mera norrut så hamnar man i Torrevieja centrum och kan promenera på paeson , promenad stråket nere i centrum och längs med havet…
Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close