Grillkväll ute i Långängarna..

Jamen då sitter vi här och myser..äter.. Och skrattar :) en härlig och fin kväll.. Nenna,mattias,emma,andreas,johan och malin..Nu laddar vi för att trycka dit Irländarna.. Cyklade ut till stugan :)  och mattias har köpt cykel också, riktigt roligt...
Jamen då sitter vi här och myser..äter.. Och skrattar 🙂 en härlig och fin kväll.. Nenna,mattias,emma,andreas,johan och malin..Nu laddar vi för att trycka dit Irländarna.. Cyklade ut till stugan 🙂 och mattias har köpt cykel också, riktigt roligt…
Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close