5:2

Ja nu har jag provat detta i tre veckor, det har gått förvånansvärt bra tycker jag… Några kilo har jag nog gått ner men det ska ju inte bara vara därför jag testade detta..

Men idag kom det svåra suget efter nått att stoppa i munnen, är ledig idag och har grejat och pysslat här hemma för att mildra hungern 🙂 vet inte om det var insikten att det stod en portion levergryta och ris i kylskåpet som bara stod och skrek till mig.. Det är ju så gott!

Eller om det bara var så att det kändes för mycket bara idag och jag började att tvivla på det goda i 5:2 filosofin, kan det verkligen vara rätt att svälta en sån fin och solig dag när jag kan få mat i min mage?

Ja vem vet.. Men nu blev det så idag och jag är inte bitter för det, har provat och nånstans tror jag att det är bra att lägga in svältdagar för oss rika människor i västvärlden, dels för att min kropp får vila en dag och dels för att kanske jag får förståelse för dom säkert 90% av jordens befolkning som måste köra 5:2 metoden 24/7 under årets alla dagar?

Nu tror jag att jag skall åka upp till stugan i Järbo och titta om det finns några lingon som vill bli plockade 🙂

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close