Tankar om svält, lingon och el paraiso..

Ja nu när jag fick lite näring i min kropp så tog jag och Doris (vår hund) och åkte upp till Järbo skogarna och plockade lite lingon.. En hink blev det på ca 1 timme, inte så dåligt gjort av mig som inte gillar att plocka egentligen.. Hade en bra bok i öronen under tiden 🙂

Skönt var det i solen ändå, hörde att det var 26 grader i våra trakter igår, Gävle närmare bestämt.. Ja nu när fastan lades på is idag så blev det både levergryta och tacos som hamnade i min svältfödda kropp 🙂 plus lite glass och ett glas vin 🙂

Undrar vad som händer där nere i Torrevieja då? El och vatten ska ju byta ägare.. Föreningen skall informeras att vi tagit över!

Sen funderar vi hur vi ska lägga upp det med städningen av lägenheten! Och till vem ska vi anförtro våra nycklar till lägenheten åt?? Jäkligt bra att reservnycklar finns där nere om det skulle knipa? Jo jag vet 🙂 det löser sig nog med det.. Bara jag som funderar så mycket.. Vi har inte ens kommit ner för första gången till lägenheten och jag spinner redan loss tankarna?

Godnatt från mig

Annons

En reaktion till “Tankar om svält, lingon och el paraiso..

  1. Altid skönt att ligga steget före. Åtminstone i tankarna.
    Och många tankar blir det.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close