Härlig är jorden…

Jag är den mest lyckligt lottade personen i hela världen!

Är gift med den mest underbara mannen på jorden. Äter mig mer än mätt varje dag. Har ett varmt och ombonat hem. Mina barn och mitt barnbarn är friska och glada. Ett till litet pyre på tillväxt i den nionde månaden. Fyra fina bonusbarn och en liten Signe på väg. Ett superjobb där jag hela tiden träffar nya intressanta människor varje dag. T.o.m. hunden är väluppfostrad. Om några veckor ska jag fira min 50-års dag nere i vårt andra hem i Torrevieja. KAN MAN HA DET BÄTTRE?
image

Annons

En reaktion till “Härlig är jorden…

  1. Nej det kan du inte 🙂 Gläds med dig!
    Kram P ♥

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close