18dagar kvar till El Paraiso

Snart får vi åka ner igen.. Vandra längs med strandpromenaden och vila benen på dom fina sofforna..

Har suttit och kollat på flygpriser.. Varför är dom så billiga när vi inte har tänkt åka ner 🙂 hmm vi hittar nog nått system på detta också… Tänk vad mycket man(jag) funderar över egentligen 🙂 och allt innan vi ens varit ner till Lägenheten?

Känns lite overkligt på ett vis.. Vi var ner på semester juli och visst!…vi tittade och köpte en lägenhet men sen åkte vi hem i ovisshet och tankarna flödade 🙂 ska bli skönt att få ta in allt i verklighet..18 dagar kvar 🙂

Buenas noches..

image

Annons

9 reaktioner till “18dagar kvar till El Paraiso

 1. Hola! Vad kul att ni har en blogg! Kommer att följa! 😉 Vi sågs med P och La syrra på fiket uppe på krönet på Avenida Paris precis när hade slagit till och var sådär lagomt förvirrade – som man är just då… 😉 Jag och maken åker ned till sommarstugan tillsammans med två kompisar på onsdag 18 till söndag 22. En ”lillsemester” alltså! Har börjat få svår längtan – trots det exceptionellt fina vädret i Estocolmo. 😀

  Buenas! //Susan

  1. Hej Susan 🙂 vi kommer ihåg fikat! Jo förvirringen har och är stor fortfarande… Men rätt angenäm ändå 🙂 hoppas allt klarnar lite när vi kommer ner i oktober.. Ha det så gott på er lillsemester… Mats och marielouise

 2. Hejsan Mats och Marie! Jag blir så glad när jag hittar likasinnade på nätet. Vi har varit där ni är nu, för exakt 2 1/2 år sedan. Vi köpte en bungalow i La Rosaleda och det är nog det bästa vi har köpt!! Vi har inte ångrat oss en sekund. Grattis till ert nyförvärv. Det är en underbar stad och vi trivs fantastiskt, när vi har möjlighet att åka ner. Vi bor annars i Göteborg men försöker att komma ner minst tre gånger om året, helst fyra. Tyvärr har vi begränsat med semester (någon borde öka på dessa dagar snart) annars hade det blivit fler gånger. Nästa tripp blir i slutet av september och sedan tre underbara veckor där nere, det ska bli så skönt. Allt gott Maria och Benjamin

  1. Hejsan visst är det fantastiskt:) vi har ju inte fattat riktigt ännu!
   Håller med dig fullt och fast!! Dags att förlänga semester perioderna nu.. Längesen det hände nått där 🙂 ha det så gott där nere..vi hörs av…Mats och marielouise

  2. Vi bor också i La Rosaleda! 😉
   //Susan

 3. Kul att hitta ytterligare en blogg om Torrevieja, erfarenheter, tankar, funderingar och annat. Och visst är det spännande med nya faser i livet!
  Håller helt med er om att det här med flygbiljetter är en djungel. Vi åker ner snart med SAS och hem med Norwegian. Och det kan bli klart billigare att använda olika bolag för resorna. Lycka till! Ett annat tips är att planera resorna och köpa biljetter just när de släpps. Kan också vara lika med bättre priser.
  Kanske vi ses!

  1. Hej Ditte, kul att få reflektioner om bloggen 🙂 mycket nytt att lära sig hur det fungerar och hur man kan göra! kul att lära känna nya människor 🙂 apropå flyget så hittar vi säkert en strategi så småningom men kul att få ta del av er som vart med ett tag, vi åker ju också ner nu men då med Ryanair…det ligger ju väldigt bra till hands att flyga från Västerås för våran del.. sen kan ju jag/andra ha åsikter om Ryanair’s personalpolitik…men men 🙂 Ha det så gott i Torre, mvh Mats

   1. Ja, att ta sig ner är ju bara en transportsträcka. Helst skall det vara både smidigt och till bra pris. Vi har åkt från Västerås med Ryan till Malaga, fungerade utmärkt Och visst kan man ha synpunkter på allt….
    Vi är inte vana Spanienresenärer men har rest mycket i Asien och bott nästan fyra år i Peking och har lärt oss att hitta flyg till bra priser.
    Vi ses säkert!
    Ha det gott!

 4. De senaste åren har jag åkt med Ryan, antingen fr V-ås eller Skavsta. Bor mitt emellan båda. Nästa vecka åker jag ner via V-ås och hem via Skavsta. Flygtiderba vs busstiderna passar mig bättre så.
  Lycka till med ert nya boende.
  Kram/A-K

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close