Jobba jobba jobba…och reflektioner ang köpet av El Paraiso..

Jag är så glad att jag har ett jobb att gå till… Men just nu känns det lite segt ändå 🙂 just nu ligger jag i en period där jag är på jobbet 10 dagar i sträck, lite väl långt utan att få en vilodag.. Men jag får ju viloperiod snart:) då vi flyger iväg igen 🙂

Tänker tillbaka på hur vi började kolla runt på olika sidor på internet i jakt på bostad… Det var nog i mars som det tog fart rejält 🙂 tack vare att vi i ett tidigt skede hittade till spanienforumet och fick kontakt med en ovärderlig person där nere (P) som har hjälpt oss med våra frågor och funderingar! Stort tack!! Så därför har letandet gått skapligt ändå..så många listor med objekt som vi sammanställt och funderat över..plockat bort och börjat om.. Puust

När vi kom till slutet av juni och det närmade sig ner resan till Torre då hade vi några objekt som var klara och vi hade bokat upp 3 st mäklare… Carola, Amanda och Veronica.. Vi har bara bra att säga om dom tre mäklarna, dom skjutsade oss runt och visade oss områdena och lägenheterna vi sett ut plus några som dom plockat fram…stort tålamod och engagemang från deras sida.. Skriver mera sen.. Ska gå ut med Doris nu.. Vår hund 🙂

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close