Lägenhets sökning..

..Vi började titta uppåt La Mata och områdena strax söder om med hjälp av Carola på söndagen, vi kom ner på fredagen.. cabo minerva tror jag en väg hette, ganska fint ställe och fin pool i området..men ganska litet!
vi fortsatte under måndagen med hjälp av Amanda och då hamnade vi i Mar Azul, fina lägenheter visade hon oss men kanske vi tänkte att det såg lite öde ut på nått vis..men vi gillade kusten, vild och fin!! fina promenad stråk utefter havet.

Sen tog Veronica hand om oss under resten av veckan, då var vi runt i hela Torrevieja, blev så vimsig på slutet så jag kom inte ihåg vissa objekt 🙂 vi var inne på typ bungalov då.. men kollade på allt, även bankåtertag.. vi var in i ett bankåtertag som såg för jäkligt ut, tänk om vi skulle köpt nått sånt och lejt hantverkare för att fixa till det.. va jag skulle ha grubblat då!!! 🙂 Hur som helst så kände vi på slutet av veckan att vi kommit så långt att vi var klar över vilket område vi ville köpa i… det var en stor lättnad att kunna begränsa sökandet 🙂
Återkommer med mera 🙂

Annons

4 reaktioner till “Lägenhets sökning..

  1. Tänk vad jag känner igen mig i ert sökande…. Det är såååå skönt att vara på ”andra” sidan! Det finns alltid projekt med eget men glädjen är väldigt mycket större än problemen, än så länge är kanske bäst att tillägga. Det ska bli kul att följa er process på nätet, sen tycker jag som någon annan sa att det är kul med bloggar från Torre, längtan blir liksom lite mindre. Ha det Maria

    1. hej Maria.. jo det är kul att följa andras bloggar.. får ”hemlängtan” 🙂 ha det så bra.. Mats

  2. Att leta är ju en del av processen och samtidigt roligt. Åtminstone tycker jag det, maken har en lite annan uppfattning. ….Men vi var väldigt överens när vi hittade ett ställe. Sedan kan jag förlika mig med att ”gräset alltid kan vara grönare på andra sidan”. Tror vi har hittade det vi ville och det gick snabbare än vi trodde. Och vi hade nog från början aldrig tänkt oss Spanien. Inte alls!

    1. Hej Ditte.. Vi hade trevliga stunder i sökandet efter drömstället också men ibland funderade vi hur vi skulle lyckas reda ut det 🙂 men det gjorde vi! Var det en slump att det blev Spanien? / Mats

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close