Frugans tankar…

…är ofta detsamma som makens:)men inte alltid:)image

Förlåt P om jag blurpar dig… Men var inte riktigt säker om du ville vara med på bild;)

Jag får en del klagomål från Mats att jag inte skiver på bloggen… men jag hinner ju aldrig! Nu när Mats är på jobbet så ska jag kommentera lite när det gäller letandet av lägenhet. Jag som hustru är tacksam för att det fanns en annan kvinna som tog hand om min käre makes grubblerier under vårens googlande… TACK SOM TUSAN PRECIOSA… utan dig hade vi inte klarat det. Du svarade Mats snabbt och tålmodigt när han mailade dig långa listor med frågor. På så vis gick en vecka i taget fram tills dess att vi åkte ner i början av sommaren.

Annons

3 reaktioner till “Frugans tankar…

 1. Visst är det härligt att få så bra hjälp! Det är ändå lite av ett vågspel att ”slå till”.
  Spännande att få höra mer!

 2. Ja tack som tusan P… och tack till dig mitt hjärta 🙂 vi hjälptes åt… / mats

 3. Hola pareja!
  Bra att du ”pixlade” min bild 🙂 Vill ju inte vara med på bilder…av olika orsaker 🙂
  Äsch jag tycker det bara är kul med frågor 🙂 Och ännu kuligare om man kan svara
  på dom 🙂
  Kram/ P ♥

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close