Hola.. Området är klart i vilket fall..

och det blev Området strax vid los naufragos stranden och söderöver.. det kände vi var vårt ställe.. Utanför stadens trafik och stök men ändå nära till centrum och nära till stranden och havet… nu kunde vi koncentrera oss att söka på ett ställe.

Veronica visade oss några nya objekt varav ett var ganska ok men fullt av kackerlackor som drog ner intrycket 🙂 vi fortsatte leta.. P letade också:) efter någon dag så hade dom sänkt priset på kackerlackshuset så då åkte vi dit igen och då kändes det bättre och vi la ett bud.. det visades att bungalowen hade blivit såld på fm..hmm skit också tänkte vi.. Vi började misströsta lite 🙂

Nästa dag hade Veronica hittat några nya objekt i området El Paraiso.. Ny dag med sol och värme gjorde att vi tog oss an uppgiften med ett leende på läpparna.. Helt otroligt att vi var i Spanien och letade efter hus.. Vi som suttit och kollat på ”hus i solen” på tv och drömt oss bort… Nu var vi här och gjorde det samma 🙂

Vi var och tittade på första lägenheten, det var ett par från England som hyrde där då och dom visste inte att den var till salu, vi gick in och tyckte den var superfin men något dyr tyckte vi..

Vi gick vidare till nästa objekt i området.. En liten fin bungalov till bra pris, vi tittade på varann och blinkade.. Den tar vi! Precis då knackade det på dörren och någon stack in huvudet och upplyste oss på svenska att han hade köpt lägenheten igår??? Nä men va fan är det här!! Jodå så var det 🙂

Hmm nu var vi less.. Vi gick iväg till Veronicas bil och då bestämde vi oss att nu eller aldrig… Vi lägger ett bud på lägenheten vi var och tittade på innan!! Veronica ringde till mäklaren som i sin tur ringde till säljarna i England..vi gick över och satt oss på restaurangen nere vid havet och tog oss en varsin öl..

Vilken lång väntan det blev (ca en halvtimme) innan Veronica ringde och talade om att dom accepterat budet!! Glädjen var stor… 🙂 Vi åkte iväg och skrev köpekontrakt på handpenning under em… Pust och stön… Va skönt det kändes nu.. Nu kan vi ta oss lite semester äntligen 🙂

image

image

Annons

6 reaktioner till “Hola.. Området är klart i vilket fall..

 1. Flera turer blev det! Men varför skall det vara lätt att få saker och ting i hamn? Nejdå, utmaningar skall det vara….Eller inte vara? Hur som; stort grattis och lycka till.

 2. Grattis till köpet. Vi tittar också på boende. Men är lite sega. Kommer inte till skott. Lycka till i paradiset.
  ps P är en kjippa. Kan allt. Hjälpsam.
  Tommy o Helèn

 3. Hej Ditte, så klart att i eftertankens dyningar så var det ett äventyr och väldigt skoj att allt inte var lätt… 🙂 riktigt kul var det!

  Hej Tommy och Helen.. Tack så mycket 🙂 och lycka till i ert letande… P är en riktig klippa 🙂 ha det/ Mats

 4. Hej svej!
  Har nyligen också börjat blogga angående vårt köp i Torrevieja. Mååånga turer innan det blev klart. Jättekul att läsa om andra i samma situation! Lycka till med er lgh! Vi var nere nu i helgen första ggn. Om ni vill läsa hur det var för oss kan ni läsa på http://ensvennebananfamiljitorrevieja.blogspot.se/
  Ska vi byta länkar med varandra på våra bloggar??
  Med vänlig hälsning
  Hanna

  1. Hej Hanna, kul att läsa och följa andras lycka och vissa krångligheter ibland:) klart vi byter om du vill 🙂 vi skriver lite om allting för att det är en kul grej 🙂 jag försökte gå in på din sida och kommentera men kunde inte.. Kanske det är paddan det är fel på? Nått om RSS ström??

   1. Vet inte, det borde fungera! Testa igen! 🙂 Ja det är kul, jag startade min för jag saknade bloggar om detta, sen när jag väl börjat hittade jag ju flera stycken!!! 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close