Torsdag…

Gårdagen gick i lugnets tecken i alla fall för mig..promenader med hunden och lyssna på lite ljudböcker innan kvällsskiftet 🙂 just nu lyssnar jag på ”den tredje rösten” av cilla o Rolf börjlind..tomas bolme som uppläsare.. Boken är bra men jag gillar inte Bolme..han är lite seg! Att lyssna på ljudböcker som komplement till vanlig bok är bra tycker jag men det hänger mycket på uppläsaren.. En bok serie som jag varmt kan rekommendera är skriven av Jussi Adler Olsson, just nu finns det fem st i serien..första boken heter ”kvinnan i rummet” uppläsare är Stefan Sauk.. Han är grym som uppläsare, otrolig inlevelse!

I går kväll satt vi och lekte med bloggen, tänkte fixa några nya sidor och så… Men det funkade inte riktigt som vi ville.. Får fnula på det:)

idag är det torsdag och ett dygnsskift kvar tills jag får lite ledigt..så skönt:) hoppas att vi kan åka ut till årsunda ”pensionärsstugan” som mina barn kallar det för.. tanken är ju så att vi ska flytta ut dit så snart vi kan:) men några år till får vi nog bo kvar i kungsgården..Nej nu ska jag gå och träna lite innan jag beger mig iväg till jobbet.. Med ljudboken i öronen så går det som en dans 🙂

Jag lägger ut några bilder min frus stora hobby och avkoppling..att måla tavlor.. 🙂

Ha det gott!

Clownen Vördnad för buddha

Annons

2 reaktioner till “Torsdag…

  1. Jag läser er blogg varje gång ni uppdaterar. Är torreviejaälskare även jag (vi).
    // Tommy

  2. Håller helt med om att ljudböcker är ett bra komplement och särskilt när det är någon som läser med inlevelse. Jag kan fortfarande tycka att Astrid Lindgren är helt suverän när jag hör gamla inspelningar där hon själv läser sina böcker. Och Stefan Sauk är ju härlig att lyssna till.
    Vad spännande med att måla tavlor! Tänk att få till det….
    Ha det gott!
    Kram!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close