Inte långt till närkontakt nu :)

Tisdag idag, blåsigt och kallt… Nästan snö i luften! Nu är det inte långt till vi får komma ner och insupa verkligheten 🙂 alltså om det finns en lägenhet åt oss där nere..:)

Jag lägger ju mitt schema själv på gott och ont! Så nu har jag verkligen ett mål och tanke med mitt schema läggande 🙂 … Hur kan jag få ledigt så mycket som möjligt och inte använda min semester:) det är på tok för lite semester dagar!!!

Väntan på bussen i La Mata...
Väntan på bussen i La Mata…
Riktigt stekt fläsk... :)
Riktigt stekt fläsk… 🙂
Nästa gång ska vi ända ut till slutet på piren:)
Nästa gång ska vi ända ut till slutet på piren:)

nu sitter jag och kollar på resor ner till torre mest hela tiden..:) Hur ska vi få tid och semester att räcka till? … Jo jag vet! Tagga ner lite 🙂 det löser sig… Har kollat på bilder från torre ikväll.. Har skrattat gott åt vissa.. Man ser ju inte riktigt klok ut på bild 🙂

Annons

2 reaktioner till “Inte långt till närkontakt nu :)

  1. Hola! Damen till vänster på sista bilden besökte vi i helgen!

    Buenas! //Susan

    1. oki …vi ska promenera förbi henne nästa gång och ta oss ända ut! säkert svalare än sist vi var där :).. saludos desde Suecia..

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close