Väntar på barnbarn nr.2

Min äldsta älskade son ska bli pappa 🙂 och jag ska bli farmor för första gången. Datum för beräknad nedkomst var i söndags… men fortfarande så vill den lilla inte se dagens ljus. Jag hoppas av hela mitt hjärta att den lilla vill komma innan vi åker till Torre på måndag.

Så här go var den blivande pappan själv när han var liten ;)
Så här go var den blivande pappan själv när han var liten 😉

... och så här ser han ut idag tillsammans med mina fina svärdotter.
… och så här ser han ut idag tillsammans med mina fina svärdotter.

Idag sitter jag hemma på fm pga att jag jobbar sent ikväll, vi kör en halvdistanskurs med en fysisk träff varje torsdag. Susan visst var det så att du också arbetade som Sfi-lärare? Gå in på vår blogg om du vill veta mer om vår distans-kurs: http://multisandviken.wordpress.com
Idag var det frost på marken… vackert men man vet ju vad som väntas.image

Annons

5 reaktioner till “Väntar på barnbarn nr.2

 1. Vi hoppas och av hela vårt hjärta att bebis vill komma innanni åker! Fina bilder på min älskling, inte förändrats ett dugg 🙂 Kan fortfarande sitta och sova, självklart med munnen öppen också 🙂

 2. Hola! Menar du jag som var med och fikade med P och La Syrra uppe på Torreoro så är jag inte SFI-lärare! 😉

  Buenas! //Susan

  1. Hmm… undrar vad jag fick det ifrån?! Tyckte precis att P sa det. Jag var helt slut den gången vi fikade uppe på hörnet. Vi hade traskat omkring runt i hela Torreviejas alla områden och letat efter var vi ville bo… Och vi hade precis rott i land vårt lägenhetsköp. Hoppas att vi kan träffas fler gånger,

 3. Håller tummarna för er! Men barnbarnet kommer nog innan ni åker. Hoppas! Jag var i Kina och jobbade när vårt första kom och nu med nr två var jag hemma och visst kändes det bättre.
  Lycka till!
  Kramar!

 4. Tack… ännu har den lilla inte kommit! Inatt är sista natten… Innan vi drar till Torre. Men det är klart… vi är ju hemma i Sverige snart igen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close