Promenad,taxi,promenad och städning..

Promenad, taxi, promenad och städning…

Hola.. Första natten avklarad 🙂 idag när detta läggs ut är det ju 2 okt… Orkade inte gå över gatan för internet i går 🙂 … varmt som bara den i natt… snålade på AC:en… Promenad in till Torre för besök på Abaco… Men var sjutton låg det då? Alla gator ser ju lika ut! Vi insåg till slut att det bara var att ringa till Abaco så dom fick förklara vägen…

Väl där så frågade Sandra om jag hade passet med mig…. 😦 inte då!! Var bara att hugga en taxi för att hämta detta… Pass o pass… Jag hade ju min legitimation med mig 🙂 men det passar sig inte i spansklandet… Jag var inte den första med att glömma passet, sa hon 🙂 vi var till notarien och fixade med testamente och sen gick vi till Galliano… Trevligt att träffa Galina och Janne igen! Tog en paus där med lite tosdada och kaffe..

Vi fick vägvisning av både Janne och Galina till Carrefour och Habaneras… Vi travade iväg.. Vi gick och gick.. Min fru påtalade att kanske det inte var rätt väg.. Hmmm… Jo vi ska bara följa den här vägen sa jag 🙂 .. Vi gick och gick… Till slut måste jag krypa till korset och fråga efter vägen.. Vi hade då gått långt ovanför simhallen… Fan också!! Vi gick runt simhallen och åt det håll vi blivit visad… Vi gick och gick… Äntligen såg vi skylten av Carrefour 🙂 glädjen var stor 🙂 Äntligen framme!

Vi rotade runt på det gigantiska Carrefour efter diverse pryttlar som vi behövde i lägenheten… Prio 1… En riktig kaffebryggare 🙂 prio 2 en torkställning 🙂 prio 3 några flaskor vin… Vi tog faktiskt taxi hem!

Väl hemma så började vi plocka och städa i lägenheten.. Sen ringde Gunnar … Låssmeden 🙂 så kom han och fixade lite nya lås åt oss.. Ok! Kanske får man betala lite extra.. men det var det värt med den servicen och trevliga bemötande!

Har pratat med ”El presidente” i föreningen och allt verkar ok. Han pratar svenska så det är skönt 🙂 Gamla tjocka illa luktande mattor blev slängda och imorgon ska vi slänga bokhyllor och lite andra gamla småbord. Bara att ställa ut säger dom:) ska kolla om det går att få någon att komma att hämta den tunga bokhyllan:)

Nu sitter vi på altanen och dricker vin och lyssnar in våra grannar.. Lite andra ljud här än hemma i Kungsgården 🙂 Någon skriker på ett barn… en hund… spansk tv pratar en massa galematias hos grannen! Det har varit en bra dag och nu känns det hur gött som helst…

Galiano.. Alltid lika trevligt :)
Galiano.. Alltid lika trevligt 🙂
Äntligen på rätt väg :)
Äntligen på rätt väg 🙂
Carrefours svalka nära nu...
Carrefours svalka nära nu…

Annons

En reaktion till “Promenad,taxi,promenad och städning..

  1. Känner igen oss! Men vi kom till ett fantastiskt fint städat litet hus….Härligt! Men har förstått att det inte alltid är så…Ganska sällan, egentligen…Vi gick också till Carrefour, men det behöver vi inte göra igen. Men där finns ju ALLT å andra sidan, så visst är det praktiskt att inte fara runt.
    Och så skönt att slå sig ner en stund på Galliano och pusta. Ha det gott!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close