Lördag..

Lördag 5 oktober

Idag drog jag iväg själv med cykeln.. Skulle ta mig en tur upp mot Punta Prima men körde iväg upp förbi sjukhuset och Los Balcones, blev en fin tur till Los Montesinos och sen hem efter gamla järnvägen. Frun har putsat och fejat hemma.
image

image
Jag fixade lite mat åt oss när jag kom hem.. Sen lite vila och sen ville frugan cykla iväg 🙂 då åkte vi till Carrefour. Handlade bl.a. ny dammsugare. Frugan surrade den på pakethållaren med några snören… jag som brukar skratta åt alla nysvenskar där hemma som surrar det mesta på pakethållarna… men vad gör man om man inte har bil… Går ju bra med cykel 🙂
image
image
Hem och fixade lite mera och sen gick vi över till Pirat och bloggade och och tog lite förfriskningar. Blåser lite kallt tycker jag.. Var tog värmen vägen? Frugan tycker det är skönt med lite nedkylning 🙂

Nä nu ska vi gå hem och jag skall laga till lite fisk som jag köpte på fm… Brrr.. Ha det så gött alla 🙂

Annons

3 reaktioner till “Lördag..

 1. Härligt med cykeltur! Vi har gått till jysk och tillbaka. Lååångt, kändes det som. Men hemvägen blev via havet så det kändes bättre än att traska längs en trist väg. Förstårvad ni menade med havet och naturen i ert område. Vackert!
  Kramar!

  1. matslarsson2013 6 oktober, 2013 — 21:36

   Jag förstår om ni tyckte att det kändes långt att promenera från ert ställe./ M- L

 2. Jag tycker också att man behöver dammsugare, men många här i Spanien sopar bara,
  innan dom torkar golvet. Fisk? Det finns väl inte godare mat 🙂 Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close