Söndag med lite svalka :)

Frugan vid tangentbordet idag!Bra mycket svalare idag! Igår frestade gubben min med citronmarknad… men vad hände på morgonen? Plötsligt tog han tag i städtrasan och började torka alla taklampor… ja vad ska man säga?! Det var bara att glömma alla dofter och synintryck som bara en marknad kan ge… för en städande make i aktion 🙂

Hmm
Hmm

Kanske nästa söndag?!
Kanske nästa söndag?!

Sen drog vi iväg på våra hyrda cyklar. Jag fattar inte varför vi inte hyrde cyklar i somras när vi letade lägenhet… man kommer ju så mycket längre på samma energiintag jämfört med när man promenerar. Satte maken på en stol utanför en Kina-butik och där satt han snällt tills ölen tagit slut. Jag letar gardiner… att det ska vara så svårt att hitta några man gillar. Jag får nog skicka med dotra några snygga när hon åker ner den 27:e. Jag har ju några på lager där hemma:)

Nu har vi ätit och druckit gott på Pirat… vår närmaste Wi-fi-ställe. Imorgon kommer min pappa, bror och svägerska ner hit. Ser fram emot lite semester efter all städning!
image

Annons

En reaktion till “Söndag med lite svalka :)

  1. Att hyra cyklar verkar helt perfekt! God idé och så mycket lättare att ta sig runt. Och man slipper blåsor på fötterna!
    Ha det gott!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close