Städ, tvätt och resfeber…o lite spänning..

Ja så var vi hemma i Sverige igen då.. Lyssnade på nyheterna på väg hem från Västerås och samma elände ute i världen som när vi åkte.. Man liksom kommer ifrån sånt på en sån här två veckors tripp.. Är så mycket annat på agendan 🙂 särskilt denna gång!

Vi tog det lugnt igår kväll..hmm.. Ja jo städ och sånt blev det ju! Synd att man måste upp så förbaskat tidigt med Ryan.. Trött som en gnu.. Känns lite tungt att åka ifrån värmen och den nya semesterbostaden 🙂 men nu har vi ju nått att längta till och så har vi ju så mycket fint här hemma också 🙂 barn och barnbarn och en sommarstuga i Årsunda att fara till.. Men lite vemodigt var det i morse..

Allt klart för hemfärd.. Eller?
Allt klart för hemfärd.. Eller?

Tidig morgon i El Paraiso i väntan på brorsan och följe..
Tidig morgon i El Paraiso i väntan på brorsan och följe..

Jag tycker det går rätt smidigt att komma ombord på Ryan men vi ska nog försöka att prova att boka nått annat bolag nästa gång så man kan jämföra lite… Sittplatser fick vi på en gång, tom med en tom stol att vräka sig på:) lugn och fin resa hem… Bara landningen kvar 🙂

Tidsfördriv under flygresan för frugan..Min ljudbok var tyvärr slut så jag fick knoppa in så gott det gick..
Tidsfördriv under flygresan för frugan..Min ljudbok var tyvärr slut så jag fick knoppa in så gott det gick..

När vi gled in över Sverige blev det ett tjockt fint vitt täcke under oss och vi närmade oss Västerås..och så småningom landning.. Ner under molnen och den fina vyerna över mälare och en massa öar dyker upp och vi sänker oss ner.. Landningsbanan närmar sig.. Klaffarna fälls ut.. Nu tar vi mark alldeles strax… Vad händer då? Jo då drar piloten på all gas som finns och vi stiger uppåt igen.. Det blir ganska så tyst på planet och strax efter kommer en knagglig engelsk röst som säger att det är en helt vanlig manöver och inget onormalt… Vad var det som hände? Vad var det för fel? Vi flyger runt ett tag och jag känner hur svettig jag blivit om händerna.. Piloten vänder tydligen planet och landar från andra hållet.. Jag trodde min sista stund var kommen 🙂 men icke då.. Inte än! Hur som helst så kom vi ner på fast mark och färd mot Kungsgården igen.. Pust.. Men nu är vi hemma och ”Doris”vår lilla hund har blivit hämtad.. Nära och kära har blivit underrättad att vi är tillbaka och allt är frid och fröjd… Nu tror jag att jag ska gå in på norwegians sida och kolla på nya resalternativ 🙂 Ha det så gött
Våran lilla kelgris "Doris"
Våran lilla kelgris ”Doris”

Annons

8 reaktioner till “Städ, tvätt och resfeber…o lite spänning..

 1. Hej!
  Borta bra, men hemma….tja, också bra. Skönt att resan gick hyfsat. Piloten kanske helt plötsligt fick medvind, man ska landa i motvind nämligen. Fast det kanske bara gäller vid segelflygning som jag höll på med när jag var ung (yngre) och aningslös. Nu är jag något förståndigare. Inbillar jag mig….
  Hälsa Doris!
  rocio

  1. Hej, ja någonting var det väl? Men många tankar hann rassla genom mitt huvud 🙂 frugan tyckte inte d var nått speciellt.. men nu är det glömt..hörs o syns // Mats o Marielouise

 2. Usch vad läskigt! Jag som ska flyga hem idag med Ryan till Skavsta! Åkte ner via Västerås.
  Kram/A-K

  1. Hejsan A-K 🙂 hoppas att resan din har varit underbar.. Du har nog fått flyga i väldigt fint väder över Sverige, vi hörs och syns// Mats o Nenna

 3. Hej!
  Halkade in här via en annan blogg. Roligt att läsa när man själv är i samma situation. Vi köpte vår lägenhet i Torrevieja i mars i år och längtar ständigt ner 🙂
  Lycka till!

  Ami & Patrik

  1. Hejsan Ami o Patrik, jättekul att lära känna nya människor som man har en beröringspunkt med… Torrevieja 🙂 med allt vad det innebär… Säga vad man vill men semester dagarna är alldeles för få:) // Mats o Nenna

 4. Välkomna hem! Landningen lät inte rolig…Jag gillar ju egentligen inte att flyga så jag hade blivit rejält oroad. Titta du på Norwegian nästa gång, även SASkan ha bra biljettpriser.
  Förstår att ni har de som väntat på er hemma! Men visst är det skönt att känna sig ”hemma” på flera platser?
  Ha det gott!

  1. Hejsan Ditte, jo vi kollar nog på andra också… Mest svårt att få lediga dagar att räcka till ändå:) men allt har sin tid! Ha det gött// Mats o Nenna

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close