Onsdag

Onsdag…
Idag har det inte hänt så mycket, promenad med en löpande hund, hon sliter och drar i kopplet på jakt efter ragg! Men inte då 🙂 hon har fått sina valpar hon.. 2009 fick hon fyra busiga hanvalpar. Det var kul!

Idag har jag gjort fint på min pappas grav. Systrarna tyckte att det var min tur nu:) det blev fint tyckte jag.

Sen har jag gjort någonting så upphetsande som att byta till vinterdäck på skruttibangbang. Sånt behöver man inte hålla på med i Torre heller! Möjligen torka av lite sand och damm:) och inte behöver man skrapa rutor!

Idag körde jag lite crosstrainer och cyklade lite på trainern.. Skönt!

Crosstrainer och cykel trainer
Crosstrainer och cykel trainer

Nu sitter vi och kollar upp alternativ för internetuppkopplingar i Spanien, bloggar och skriver färdigt vår instruktions lista för boende i El Paraiso 🙂 Min kära fru redigerar mitt svammel… Hon är go hon:)
image

Jomen.. Får kanske dra ner bloggandet till veckoblogg, händer ju inte så mycket… 🙂 Men i det lilla finns också det stora! Oftast är det små saker i vardagen som gör en så glad och lycklig.. Viktigt att tänka på!
Ja ja:) Ha det så gött//Mats

Annons

5 reaktioner till “Onsdag

 1. Visst är det de små sakerna som betyder så mycket, och det i allt. Tittar också på internet i Torre, men tror att det alterbnativ som även A-L tog verkar bäst. Tv skall vi köpa , men vi behöver bara de spanska kanalerna och sedan kan man från Sverige koppla en tunnel(ingen kostnad om man kan, ja inte jag…men vi får hjälp,) och kan då se Tv1 tv 2 och playkanalerna, Mer behöver inte vi…Tv är inte så viktigt, men Bosse vill ju titta på Zlatan ibland…Såg ditt mail just nu. …
  Ha det gott och vi ses snart; eller…
  Ha de´!

  1. Hej Ditte … När ni ändå sitter o kollar så kan ni kolla denna cykelfirma.. Jag besökte den några ggr men typiskt så var den stängd just då, kollade in den på internet.. Säljer även mycket begagnade cyklar 🙂 ilovebikemontesinos.es annars finns det ju tre affärer nära oss om man inte vill frakta ner cykel från Sverige då?
   Ha det gött// Mats o Nenna

   1. Bosse tar ner en cykel för han har ändå kvar en här hemma. Men jag skall ju köpa en,så tack för tipset.
    Ha de´!

 2. Hola pareja!
  Ja i bland är det svårt att skriva…man svamlar på. Men svårt att hoppa över också 🙂
  Alltid blir det nåt. Jag kan ju slltid skriva om vädret trots att det är i stort sätt samma
  varje dag 🙂
  Kram P ♥

  1. Hej P.. Jo vädret är ju nått som går att prata om 🙂 i alla lägen!
   Ja det visar sig hur det blir med svamlandet för oss 🙂
   Skönt att kolla din blogg ibland o längta ner till värmen!
   Ha det gött, vi syns och hörs// Mats o Nenna

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close