Måndag kväll 21/10

Måndag 21/10

Vår port som flickorna letade efter i natt..
Vår port som flickorna letade efter i natt..

Inatt har vi varit ut och rest..ja mentalt ? I sängen ? Planet ner till Alicante var försenat så det blev en nattmangling innan allt var på plats…:) Nennas dotter Christin och polare kom ner till ett varmt men mörkt Torrevieja.. Halv två ca ringde dom och frågade var huset och lägenheten låg 🙂 .. Vi förklarade vägen.. Taxi chauffören var med dom ett bra tag och letade 🙂 efter vår förklaring så hittade dom på porten till slut… Pust!
Vår sköna balkong..
Vår sköna balkong..

Efter ett tag ringdes det igen… Hur får man upp dörren 🙂 precis då lyckades dom få upp den…in och så slå på elen.. Kommer det att funka?… Det gjorde det 🙂 ok check! Då var det vattnet då…

Ner för trappen for dom och in i det lilla rummet för att vrida om huvudkranen?….är ni där bägge två? Har ni nycklarna med er? …frågade vi oss där i sängen… För tänk om dörren skulle slå igen!!

Vårat trapphus
Vårat trapphus

Hjärtat i halsgropen ett tag innan vi fick checka av att dom hade haft nycklarna med sig och allt var i sin ordning 🙂 skönt… Nu kan vi sova… 🙂 dörrarna i Spanien är ju konstigt ordnade.. Inga handtag på utsidan? Det måste ju gå att fixa till!
Idag har dom efter att ha sovit ut tagit sig till stranden i vilket fall…:) längtar ner nu!!

Strand dans i Torrevieja
Strand dans i Torrevieja

Idag har det varit en underbart fin dag i solen här i Sverige också.. Den har spridit sina strålar över oss…dock lite kallt.. Efter frukost så blev det en tur ut till stugan och checka av denna, allt var ok och kanske vi kan åka ut dit till helgen.. Bara för att få mysa lite.. Frugan och jag 🙂 image

Sedan hem för lite mat och lite träning… Sen åkte jag och min äldsta son upp till Högbo bruk för bastu och prat… Trevligt och skönt!

Dammsjön i Högbo bruk efter skön bastu
Dammsjön i Högbo bruk efter skön bastu

Sedan hem och fixa till lite fisk soppa/gryta tills älsklingen kommer hem, sen så blir det slappa i soffan ett tag…

Annons

En reaktion till “Måndag kväll 21/10

  1. Skönt att flickorna kom fram ordentligt till sist, men en del krångel skall det var. minns när ena dottern ringde oss från Phuket i Thailand och frågade var deras hotell låg…och vi hittade det och sedan kunde de visa taxichauffören. Och det här med dörren är ju klurigt. Bosse höll på att stänga vår utan att ha med nyckel, men i sista stund lät han bli.Men nu vet vi.
    Fina höstbilder från era hemtrakter och kul att se bilder från ert hus i Torre också.
    Önskar er en fin vecka!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close