Tisdag 22 oktober

Hej alla Goa medmänniskor!
Idag har jag fått i uppgift att skriva lite på bloggen… alldeles som om jag inte vill… jag hinner inte innan min kära make har kastat sig på paddan och rafsat ihop något finurligt att publicera.

Imorse när jag tittade ut så singlade små bomullstussar från himlen. Vackert värre… däremot var vägarna inte så trevliga. Nu ikväll är utomhusmiljön back to basic… regn, regn, regn 😦

image

Apropå svensk avsaknad av sol så måste jag säga att jag är så avundsjuk på dotra som för tillfället tillbringar lite egen-tid i Torrevieja med sin kompis. Inte för att jag missunnar henne att få vila sig lite, det behöver hon. Lilla barnbarnet Tove är en riktigt envis liten 3-årig tjej som vet vad hon vill och framför allt vad hon inte vill. Ikväll ska de in till stan och lämna en extra nyckelknippa hos PRECIOSA som hon så snällt har lovat att förvara åt oss ifall någon stackare skulle låsa sig ute.
image

Vi hade ju önskat att vi skulle slippa besvära PRECIOSA efter allt hon stått ut med under vår resa fram till att vi hittade vår koja i El Paraiso. Tänk att det finns så hjärtligt snälla och trevliga människor som PRECIOSA… tålmodigt och snabbt svarade hon på Mats eviga frågor under hela våren;-)

image

Apropå fina människor så finns det en man vid min sida som alltid ställer upp för mig när humöret inte är på topp. Så här ser han ut:

image

Och snart ska han resa ner… Utan mig!
image

Annons

5 reaktioner till “Tisdag 22 oktober

 1. Håller helt med dig om att godhjärtade människor som ”Preciosa”, med make är ovärderliga. Inte så soligt har det varit i våra trakter idag; regn, regn och mer regn. Men det är ju höst. Vi åker tillbaka till Torre i slutet av november och det känns jättebra. Lite ljus och sol kanske? Härligt med dotera som nu får njuta av er lägenhet. Mysigt! Och en make som stöttar och peppar , visst är det guld värt!
  Ha de´!

 2. Hej! Kan bara hålla med, Preciosa är guld värd! Hon är till stor hjälp! Hoppas på att få träffa henne igen i vinter och visa upp vår lya i Torre.
  Saludos!
  Tina i Umeå

 3. Roligt med Spanienbloggar 🙂 Jag måste också hålla med om att Preciosa är snäll.
  Ami i Helsingborg

 4. Hola! Kan bara instämma i hyllningskören! Preciosa är en fantastisk person – snäll, omtänksam, klok och kunnig!

  Jaså maken ska åka ned ensam? Åh vad jag skulle vara avundsjuk om det vore min man! 😉

  Buenas! //Susan

 5. Men hallå!!
  Vilken hyllningskör hahaha…Ni misstar er, ni vet ínte vilken bruja jag är 🙂 Googla på
  det ni 🙂 Förvara några nycklar och svara lite på frågor…Herregud det är väl en baggis folk 🙂 Man gör det man kan helt enkelt 🙂 Och har tid!
  Kramar till er alla/ P ♥♥♥♥♥

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close