Torsdag i Edsängen… Sollentuna

Dagen började med att frugan talade om att elen hemma krånglade igår kväll.. proppar har gått och dom har bytt.. Blev fel i förrgår också.. Men då fick vi till det! Jag tror det kan vara elpatronerna i accumulator tanken som spökar.. For hem lite tidigare från jobbet för att försöka kolla upp det? Ja ja.. Inge roligt.. Kan bli dyrt 🙂
image
roligare var det att jag tog mig för med att åka söder över.. Hem till min äldsta dotter Caroline och hennes sambo Krille.. Dom har flyttat in i ett sprillans nytt radhus i Edsängen i Sollentuna.. Dom blev först in i längan och fler är på väg 🙂 lite fix och trix kvar men det är ju bara kul…
image
Sen kommer ju Signe om ca en månad och då blir det att lägga krutet på henne..
image
det slog oss när vi satt och tittade på bilder från Torrevieja på kvällskvisten att det var ett slags premiär för oss… Pappa kommer att övernatta hos sin dotter.. 🙂 tidigare har det ju mest varit ombytta roller.. Kul.. Nu får vi börja åka runt och inkvartera oss hos våra barn..
image
För att inte tala om kommande jular, vi får nog splitta oss på nått klurigt sätt för att lyckas få in julefriden hos alla, och det blir ju hela tiden nya konstellationer av familjer och förgreningar av släktträdet 🙂 men så är det och så blir det !! Nu måste jag sova, imorgon ska vi på promenad innan jag ska få frukostpannkakor 🙂
Buenas noches…
image

Annons

3 reaktioner till “Torsdag i Edsängen… Sollentuna

 1. Hejsan!
  Jo, det är bra att våra barn får träna sig att ta hand om oss redan nu medan vi kan tala om hur vi vill ha det. Jag tänker på den dagen på ålderns höst när vi ska bo permanent hos dom. Vad vet vi, det kanske inte finns kommunala äldreboenden framöver. Hujedamej…! Stackars barn, jag som har såna krav….
  rocio

 2. matslarsson2013 25 oktober, 2013 — 21:36

  Hmm.. Jo risken är att dom får ett he…lv..te vi får hoppas att vindarna blåser åt rätt håll så det ordnar sig 🙂 hola rocio 🙂

 3. Mysigt och roligt med besök hos dotera med man. Och så roligt att du snart blir morfar. Härligt! Och det här med att splittra sig på jular och andra ”högtider” brukar ju gå bra. Vi tycker att vi kan träffa barn och barnbarn lite nu och då och måste inte just göra det i jule elelr påsktider. I övrigt gillar jag inte alls jular och vi har varit i Thailand de senaste tre åren just över jul. Men i år blir vi nog hemma för att i januari tillbringa tid i Torre. Skönt att kunna pendla lite…
  Ha de´!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close