Bästa söndagen..

Den här dagen har gått i slöhetens tecken, trots att vi fick dra tillbaka klockorna inatt så har vi sovit längre än nånsin 🙂 käkat frulle och lagt oss igen.. skön dag denna söndag… den är så lång o härlig.. om man är ledig vill säga 🙂
Har städat undan i stugan lite inför hösten innan vi åkte hemåt, städat efter en liten råtta också som hade gjort lite bus.. vi hittade syndaren.. eller rättare sagt min fru hittade den med ett öronbedövande skrik när hon dammsög.. stendöd! råttan alltså!!

Hittade en bild från Vätternrundan, så här kan det se ut efter att ha cyklat 30 mil... två kalla lättöl och en kyckling sallad.. smaskens.... sen så kommer tröttheten så sakteliga smygande på en.. man blir inte uppe så länge och partajar under natten i vilket fall :)
Hittade en bild från Vätternrundan, så här kan det se ut efter att ha cyklat 30 mil… två kalla lättöl och en kyckling sallad.. smaskens…. sen så kommer tröttheten så sakteliga smygande på en.. man blir inte uppe så länge och partajar under natten i vilket fall 🙂

Bild på vår skogsstuga, här har vi haft många sköna dagar.. men nu är det mest mina söner Andreas och Mattias som är där..ingen el eller vatten men lugn och ro :)
Bild på vår skogsstuga, här har vi haft många sköna dagar.. men nu är det mest mina söner Andreas och Mattias som är där..ingen el eller vatten men lugn och ro 🙂
Vandring i ett regnigt Grövelsjön.. var nog samma helg som vi gifte oss.. när nu det var? Fjällkyrkan i Grövelsjön var det i alla fall :) Min fru är lika dålig på att komma ihåg datumet också !
Vandring i ett regnigt Grövelsjön.. var nog samma helg som vi gifte oss.. när nu det var? Fjällkyrkan i Grövelsjön var det i alla fall 🙂 Min fru är lika dålig på att komma ihåg datumet också !
Avslutar med en bild från Mallorca.. vi åkte på en ospecad resa och hamnade på ett riktigt ungdomshak :) Vi överlevde i två dagar sen bytte vi till ett annat hotell..
Avslutar med en bild från Mallorca.. vi åkte på en ospecad resa och hamnade på ett riktigt ungdomshak 🙂 Vi överlevde i två dagar sen bytte vi till ett annat hotell..
Annons

8 reaktioner till “Bästa söndagen..

 1. Ibland kan det vara skönt att var utan el och vatten och bara vara. Man klararsig bra ändå.
  Förstår att ni haft en skön och vilsam helg och mysigt med besök av det lilla barnbarnet.
  Önskar er en fin vecka!

  1. Hej Ditte..tack o bock… önskar det samma 🙂 // mats o nenna

 2. Hej!
  Det kanske rent av är brölloppsfotot det där som är tredje uppifrån. Ni verkar ju ha lite vaga minnen från ”den stora dagen”. Mycket enkelt och okonventionellt isf….
  rocio

  1. matslarsson2013 29 oktober, 2013 — 21:36

   Tjenare Rocio.. vi är väldigt enkla och okomplicerade människor 🙂 för det mesta..// Ha det Gött..mats o nenna

 3. Hola! Jaså, du är vätterncyklist! Har en make som också trampar varje år – och gör resten av ”klassikern” också. Döda möss är något man har fått vänja sig vid när man har ett inneboende rovdjur i form av katten Agnes. Föredrar dem i det tillståndet faktiskt – mycket besvärligare när de lever och ska fångas och släppas ut…. När Agnes bror Sigge levde fick vi dock vänja oss vid att hitta allt möjligt här hemma: Död jättekloakråtta under matbordet, huvudlös skogsduva under sängen, skadad skata i sovrumsfönstret, etc…. 😉

  Buenas! //Susan

  1. matslarsson2013 29 oktober, 2013 — 21:36

   Hejsan Susan, jag håller mig nog till cykel enbart.. bra gjort av gubben din! Tror jag också föredrar dom i det stela tillståndet om jag ska hitta några otäckingar 🙂
   // Ha det gött.. mats o nenna

 4. Jag kan förstår att ni bytte hotell på Mallorca, man brukar ju oftast åka på semester för att få lugn och ro 🙂

  Ha en bra vecka
  Ami

  1. matslarsson2013 29 oktober, 2013 — 21:36

   Hej Ami, jo det är ju lugnet som hägrar… inte röjet ! Tur det ordnade sig 🙂
   Ha det gött..mats o nenna

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close