Söndag och slut på veckan…

Lånade en bild av Christine... Hon tog denna på morgonen innan dom åkte hem från El Paraiso...
Lånade en bild av Christine… Hon tog denna på morgonen innan dom åkte hem från El Paraiso…

Ja då var jobbar helgen avverkad 🙂 lördags em gick åt till att dammsuga hemma efter jobbet.. Fick mig en hint av frun om att det inte var gjort.. Jo jag vet att jag är lite dålig på att se såna saker 😦
image
men skam den som ger sig…ska bli bättre på det 🙂 på med hörlurarna och fram med dammsugaren.. Gick ju bra det där!

Sen så gjorde vi iordning lite färsk lax, potatis, lök, chreme fraiche och kaviar… Det är bland det godaste som finns 🙂

Saik-Sirius = 13-1
Saik-Sirius = 13-1

Söndagen innehöll bl.a. Att gå på bandy.. Saik- Sirius… Jag är väl ingen bandyfantast men några matcher har jag varit på… Dock inte på den nya arenan i sandviken.. Göranssonska arenan! Jag gick dit under arbetstid så det var ju extra roligt 🙂 men det blev att gå hem efter en period… Lika bra var det 🙂 det regnade kolossalt när vi vandrade tillbaka.. Matchen slutade 13-1 till Saik 🙂
Göranssonska arenan i Sandviken
Göranssonska arenan i Sandviken

Hade.. // Mats

Annons

10 reaktioner till “Söndag och slut på veckan…

 1. Trevlig med solbilder i det gråtrista vädret. Men inser att det bara är at gilla läget och tänka på trevligheter. God mat är alltid rätt. Hos oss blev det också lax med vänner. Men lax marinerad i lime och chilli och med romsås till. Inte heller dumt.
  Din dammsugning gillade jag lite extra.
  Önskar er en bra vecka!
  Hälsningar från oss båda.

  1. matslarsson2013 5 november, 2013 — 21:36

   Hej Ditte, jag vet.. Jag ska bli bättre på att ta tag i den biten 🙂 Lax marinerad med chili och lime ska jag prova.. Vad har ni till det? Ha en trevlig vecka Ditte // Mats

 2. Hej. Bandy var jag alltid på när jag bodde i Vetlanda.På 80 talet. Skoj. Det och speedway var ju det enda roliga som fanns. Men i Lördags var jag och såg Falkenbergs FF gå upp i allsvenskan. Inte dumt det heller.
  // Tommy

  1. matslarsson2013 5 november, 2013 — 21:36

   Hej Tommy, kul att du tittade in 🙂 kul när favorit laget går upp i en högre division.. Jag tycker att det skulle vara kul om sandvikens if kunde klättra uppåt lite.. Men men.. Tror dom halkade neråt igen.. Glans dagarna var nog på 50-60 talet tror jag 🙂 ha det bra Tommy // Mats

 3. Hej!
  Vad skönt att jobbar helgen är över för denna gång 🙂 Ja dammsugning är ju tyvärr ett måste i bland, men hoppas du njöt av en till kaffet efteråt 🙂
  Och laxen med tillbehör lät gott, riktig sommarmat!

  Ha en trevlig vecka
  Ami

  1. matslarsson2013 5 november, 2013 — 21:36

   Hej Ami, jo visst finns det roligare saker att göra.. Men visst behövs det ibland 🙂 ni får ha en trevlig vecka Ami// Mats

 4. Hola Pareja Larsson 🙂
  Dammsugare äger jag inte här nere 🙂 Vet bara några svenskar som har såna 🙂
  Ja Perra har en självgående och Lex var lyrisk när han berättade om den. Men hörnen då? Nej här sopas det och sen våttorkas det 🙂 Jag gör inte alltid det själv som ni vet 🙂
  Men ofta måste jag. I dag tex 🙂
  Kuligare saker finns. Jag kan glädja er med att det inte varit solväder här. Ja om ni inte har nån bekant nere förstås 😀 Skönt med en mellandag. I morgon blir det 27 och sol…
  Tror ”dom”.
  Kram P ♥

  1. matslarsson2013 5 november, 2013 — 21:36

   Hejsan P.. Jamen visst.. Dammsuga är ju inte roligt 🙂 bättre att äta dom!
   Även om det inte varit sol väder där nere så…Njut i värmen P… Jag är lite avis 🙂 här är det grått och blött.. Helt vanlig höst.. Sköt om dig och hälsa till Lex // Mats

 5. Hej på er!
  Nu är jag ju ett antal år äldre än er, men jag förknippar alltid bandy med en publik bestående av till större delen ”gubbar” med bruna läderportföljer innehållande medhavda, starka drycker. Eftersom jag växte upp i Luleå där genomsnittstemperaturen vintertid rörde sig runt -20C -30Cså har jag full förståelse för den ”matsäcken”.
  rocio

  1. matslarsson2013 5 november, 2013 — 21:36

   Hej Rocio.. Hoppas allt är bra med er… Jo den bilden av bandy hänger fast på näthinnan… Det blev ett jäkla liv på gubbarna när inte bruna portföljer fick följa med in på nya inomhus arenan.. Skämt åsido.. Jag tror att den yngre publiken har ökat och det är fler tjejer som går på bandy.. Ha det bra i värmen// Mats

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close