Tisdag kväll i kingsgarden

image
Igår var måndagen då anmälningen till Vättern rundan skulle in… Jag hade allt under kontroll… Koden låg framlagd och kopierad på datorn.. Som var påslagen och inrattad på rätt sida.. Precis när klockan slog 19,00 så blev det nått fnurr på sidan..

Jag hoppas att vädret är så här fint nästa år
Jag hoppas att vädret är så här fint nästa år

Jag började frenetiskt söka om sidan…Hände inget 😦 skrek åt frun att hon måste kolla med Filip om hans dator funkade..det gjorde den! Skrek igen åt henne att slå på sin bärbara! Det gjorde hon 🙂 sprang över till soffan där hon satt.. Och.. Ingen anmälnings sida där heller.. 😦 Tillbaka till datorn och då var den framme..sidan alltså.. 🙂
Denna farbror har kört väldigt många rundor.. Både Vättern runt och Siljan runt.. Iförd träskor och jeans.. Radio i cykelkorgen :)
Denna farbror har kört väldigt många rundor.. Både Vättern runt och Siljan runt.. Iförd träskor och jeans.. Radio i cykelkorgen 🙂

Klistrade in koden och tryckte på knappen… 🙂 Du är nu anmäld till Vätternrundan 2014… Tack och bock:) Lugnet lägrar sig igen över Flyktsbackavägen och jag ber min fru om ursäkt för mitt lätt panikartade beteende alldeles nyss 🙂 så kan det gå till i Kungsgården en måndagkväll 🙂
Min fru :) love you..
Min fru 🙂 love you..

Idag tisdag fick jag då reda på att vi fått våra eftertraktade platser i Vätternrundan.. 🙂 kl 02,26 juni 2014! In och betala så kan jag släppa det… 21000 platser sålda på 12 minuter!
Nu kan man börja ragga någonstans att sova där ner i Motala… Brukar lösa sig 🙂

Jag och min äldsta son Andreas var ut idag för att äta lunch… Vi gick på en spansk restaurang med hyfsad mat.. Dom har nog en annorlunda meny på kvällarna! Mer varierad 🙂 men det var gott och det blev en trevlig samvaro med min son.

Vill ner till Spanien...:)
Vill ner till Spanien…:)

Hem och gå en promenad med Doris sen tog jag mig en liten cykeltur inomhus på trainern.. Blev bara 20 min.. Det är så tråkigt.. Måste skaffa mig nått att titta på under tiden jag cyklar 🙂 ljudbok eller musik räcker inte alla ggr 🙂

nu är jag nybastad och har ätit god fisk som min underbara fru gjort iordning. Godkväll alla…// Mats

Annons

6 reaktioner till “Tisdag kväll i kingsgarden

 1. Förstå din panik när sidan inte kom fram. Verkligen! Men nu är anmälan gjord och betald och du har varvat ner. Skönt med fruar som tar det lite lugnt och inte hetsar upp sig över världsliga ting. Fniss!
  Låter behagligt med resten av kvällen. Men att cykla inomhus, nej, det skulle jag inte klara av. Så tråkigt, lika tråkigt som att simma ett antal längder i en simhall. Men skall du nu köra Vätternrundan så måste du väl….Men visst är det frivilligt? Kanske kan du till vintern åka skidor eller köra långfärdsskridskor på isen för att få upp flåset. Eller också gilla läget med trainern. Kanske en bra film skulle pigga upp?
  Hur som, lycka till. Och pyssla om frun!
  Ha det gott!

  1. Min fru är det bästa som finns! Jag ska pyssla om henne 🙂 långfärdsskridskor tycker jag om.. Skidor är härligt.. Om det inte är bakhalt! Ha det så bra Ditte// Mats

 2. Oj, vilken stress där ett tag! I bland kan man bli frustrerad på dessa datorer. Tur det löste sig 🙂
  Ami

  1. Jamenvisst 🙂 datorer kan ställa till det ! Nu är det fixat ändå… Bara att träna o se glad ut fram till juni.. Ha det bra Ami // Mats

 3. Oj så jobbigt för Dig! Vilken tur att du har en förstående och tålmodig hustru.
  Kram/AK

 4. Hejsan AK.. Min hustru är det bästa som finns 🙂 finns inte många såna! Lite i- lands problem kan man väl få ha ibland :)… Ha det så mysigt AK .. // Mats

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close