Lunes por la noche 18/11

Å d ä måndag.. Kväääl..

Har gjort ett dygn igen på jobbet, har dykt upp lite mörka moln på min jobb himmel som gnager i magen… Ska ev flytta på mig ett tag, vill inte!! men va gör man?
I-lands problem i västvärlden? Men hur det än är med det så kan man bara utgå från sin egen verklighet och känsla… 😦 vill helst jobba där jag är just nu :)… Eller i Torrevieja..

Fin bild tagen av Christin när dom var ner...los naufragos
Fin bild tagen av Christin när dom var ner…los naufragos

Nog om detta.. 🙂 Handlade korngryn och annat på väg hem, hade blivit sugen på pölsa 🙂 blev pölsa för ett helt regemente.. Fråga min fru 🙂 jag gör alltid för mycket och för stort och lite mer mm… Så är det 🙂 blir lätt lite för mycket av allt ? Jag har svårt att laga efter recept! Blir lite som jag vill.. Brukar bli gott 🙂

Hemlagad pölsa..
Hemlagad pölsa..

Jag åt inte pölsa i kväll?? blev slottsstek som frun gjort i går 🙂 hon hade bjudit sina mysiga barnbarn Agnes och Tove och deras föräldrar på mat..
Om man kunde knäppa med fingrarna och flyga iväg....:)
Om man kunde knäppa med fingrarna och flyga iväg….:)

Frugan har varit i Gävle med barnbarnet Agnes och hennes föräldrar, dom skulle byta glas på iphonen… Men det var för dyrt ansågs det unisont när dom kom dit.. Blev fika och lite spring i affärer istället.. Nu ligger hon helt utpumpad bredvid mig.. 🙂
Snart så står den där igen :) och ingen vet hur länge...
Snart så står den där igen 🙂 och ingen vet hur länge…

Nu blir det sovasovasängsängsängsovasovasängsängsäng…

Annons

3 reaktioner till “Lunes por la noche 18/11

 1. Hoppas det där kruxet med jobbet lägger sig. Visserligen en ”världslig sak” som Karlson på Taket skulle ha sagt. Men det berör och påverkar en med förändringar som man själv inte önskat.
  Ja , julen är på väg och bocken i Gävle är återkommande, men den brukar inte få vara där så länge. Lite trist, kan jag tycka.
  Vi lämnar snart det gråaktiga här för ett par veckor och det känns bra. Jag gillar ombyte och vill gärna ha längre och ljusare dagar. Får se om värmen i Torre kommer tillbaka. Annars är det bara att ”gilla läget”.
  Och du, din pölsa får väl ätas en annan dag…
  Hälsningar till er båda från oss.

 2. Hola Mats (ja och tu mujer por supuesto 🙂 )
  Ja det är aldrig lugnt när man jobbar. Förändringar och ”handlingskraftiga” styr och ställer 😦 Hoppas det blir bra iaf. Du kan börja laga pölsa här nere annars.
  Galiano behöver en kock 🙂
  Kram P ♥

 3. Hej! Förstår precis, man skulle gärna vilja bo och jobba i Torre! Naufragos är en härlig strand, de har ju även handikappanpassat och de har färdiga bäddar och parasoller. Jag brukar resa i jobbet med de som är rullstolsburna och såna där arrangemang på stränderna, inklusive öppna och användbara toaletter är guld värt på deras resor!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close