Torsdag om onsdag…

På väg till Carrefour så passerar jag dessa vita högar av salt..
På väg till Carrefour så passerar jag dessa vita högar av salt..

Sov gott inatt efter att ha värmt upp sängen med värmefilten…vaknade och satt på värmefilten en stund…. somnade om igen 🙂 idag har jag investerat i ett par tofflor..köpa två morgon rockar kanske så är man med… Kallt i ett stenhus med kaklade golv och ingen centralvärme.. Har kört med Ac’n lite men just nu så provar jag med ett 1000w elelement..promenerade till Carrefour under fm, på tillbaka vägen hittade jag på en bodega, så jag slank in o köpte lite vin…
På väg hem så slank jag in i en bodega som jag hittade, köpte lite vin på en plastflaska, retursystem på flarrorna om man vill ha mera vin..
På väg hem så slank jag in i en bodega som jag hittade, köpte lite vin på en plastflaska, retursystem på flarrorna om man vill ha mera vin..

Internet uteblev än så länge 😦 men nått annat roligt var att jag nu har en massa kanaler som jag kan titta på 🙂 …. Mas amigos var hit o fotade och tjejen som var med började att fixa med teven… O hon fixade dit kanalerna.. Hon fick en kram 🙂 kul.. Jag har suttit o försökt fixa detta men inte lyckats.. Så nu har jag lite sällskap i min ensamhet 🙂 om kvällarna…även om förståelsen är liten…:)

Gick förbi en trädgård med en något skamfilad julkrubba som säkert sett sina bättre dagar en gång i tiden, det var ett stort bygge..
Gick förbi en trädgård med en något skamfilad julkrubba som säkert sett sina bättre dagar en gång i tiden, det var ett stort bygge..

Preciosa och Lex kom över vid fem, tillsammans med en elektriker… Men han ville/kunde inte fixa till det utan rek mig att ringa till iberdriola, så dom ska fixa detta med ICP..lex ringer till iberdriola 🙂 men det blev Inte bestämt när dom ska komma??? Spänningen är olidlig över hur detta ska sluta 🙂 jag stod som ett fån bredvid när elektrikern förklarade allt om varför han ville att vi ska kontakta iberdriola….och jag fattade nada..snacka om att prata fort…Dags att ta itu med studierna 🙂

Detta är elmätare skåpet nere i foajen, men tydligen så ska det sättas in något uppe i lägenheten vid proppskåpet? Återkommer i ämnet :)
Detta är elmätare skåpet nere i foajen, men tydligen så ska det sättas in något uppe i lägenheten vid proppskåpet? Återkommer i ämnet 🙂

Masamigos verkade väldigt effektiv och seriösa så det får bli en läroperiod som förhoppningsvis kan dra in någon krona…som man kan investera..kanske i golvvärme…? Nått som poppade upp just nu i kylan 🙂

om spanjorerna ville bygga isolerade hus så vore ju uppvärmnings kostnaderna minsta möjliga?… För dom 🙂 nu värmefilt på och sen krypa ner..
Buenas noches

Annons

3 reaktioner till “Torsdag om onsdag…

 1. Härligt att det rör på sig! Följetongen om elen pågår….Hoppas det löser sig på något sätt med internet. Men skall ni hyra ut så kanske en ADSL lösning är bra.
  Kul att Mas Amigos var på hugget.
  Men du, vad gäller värmeslingor i golven så kanske rejäla tofflor har samma funktion och till ett bättre elpris.
  Njut av tillvaron och ha det så bra.

 2. Tjenis Mats !
  Du skall köra värmepumpen det blir billigare en ett element
  Häls. Svärfar

 3. Hola Mats!
  Apropå elkillen så måste en sån ut först och kolla att allt är schysst 🙂 Ja sen kan Iberdrola sätta dit ICP:n…Jag trodde att han inte behövdes men fattade fel 🙂 Jag pumpade Lex på vad han sa 🙂
  Ja det är lite kyligt…provar just nu syrrans lilla pyttevärmefläkt och det är otroligt vad den värmer…vilken kapacitet. Ska köpa en sån så behöver jag inte köra AC 🙂
  Lägger in en bild på bloggen sen. Avant heter den och kostar nada 🙂 Vet inte vad den kostade. Ok, vi hörs/ Kram P ♥

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close