Fredag om fredag 13/12 Lucia…

Besök hos Mas Amigos...
Besök hos Mas Amigos…

Tog mig återigen en promenad in till centrum, jag skulle träffa Angela från Masamigos och skriva klart uthyrningskontraktet..det tog en stund..sen satt jag kvar och bloggade lite och blev varse att det är ju Lucia idag 🙂

Fredagsmarknad
Fredagsmarknad

Promenerade sedan genom några kvarter av fredagsmarknad.. Köpte inget! Gick istället ner till Paseon och satt mig i solen vid ett café.. Tog mig en boccadillos med Parma skinka o en öl…skönt..
Soligt och fint väder i Torrevieja... Kan inte bli bättre..
Soligt och fint väder i Torrevieja… Kan inte bli bättre..

sen strosade jag runt ett tag vid hamnen och vidare ut mot ”landsbygden” utefter stranden.. Det var riktigt varmt i solen… När jag kom hem öppnade jag upp på balkongen, tänkte sitta där ett tag…då gick solen i moln..blir kallt på en gång..ja alltså spansk kyla då 🙂

Bara fiskare och några soldyrkare på stränderna..
Bara fiskare och några soldyrkare på stränderna..

Efter lite vila så gick jag några kvarter norrut och hamnade på en riktigt mysig genuin spansk restaurang..

Nästa gång ska frugan med hit!!
Nästa gång ska frugan med hit!!
Dom spelade och sjöng vid borden.. Mycket folk fast klockan var bara ca16,30..fattade inte riktigt vad jag beställde men det var gott det jag fick 🙂 Meson El Huertano.. Heter restaurangen.. Vi blev tipsade om denna av Veronica.. Vår mäklare 🙂 roligt att hitta sådana guldkorn! Det var ett stort ställe…
Fint vid kyrkan..
Fint vid kyrkan..

Sedan promenerade jag neråt staden och hamnade till slut vid kyrkan och krubban.. Dom sjöng julsånger av bara den… Jag gick till via Veneto och tog mig något läskande istället.. Nu sitter jag där och surfar och ev bloggar…
Skynda skynda.. Jag tror tomten behöver hjälp...tappar han taget månntro?
Skynda skynda.. Jag tror tomten behöver hjälp…tappar han taget månntro?

Annons

2 reaktioner till “Fredag om fredag 13/12 Lucia…

 1. Vilken trevlig dag! Och skönt med vädret.
  Kul att hitta en ny, bra restaurang. Tipset tas tacksamt emot och visst blir det ett besök där vid tillfälle.
  Paseon är alltid trevligt och alltid mycket att titta på.
  Ha det fortsatt bra!
  Även Stockholm bjuder på vackert väder idag, dock inte mer än +6. Men det är Lucia…

 2. Hej! Så härligt med bilderna och restaurangtips! Om min rygg tillåter reser vi ner på söndag! Kryckorna får följa så det borde gå vägen…
  Ha det gott!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close