Lördag.. 14/12

Lördag.. Sista dagen i torre 🙂 i morgon..eller i kväll?? är det städ och hopplockning som gäller… Jag tar bussen till El Altet..Aeropuerto…

Gamla järnvägen fast till fots denna gång...
Gamla järnvägen fast till fots denna gång…

Jag tycker om att upptäcka min omgivning var jag än befinner mig.. Nyfiken är väl en underdrift 🙂 jag tycker om att få vara med när en stad vaknar upp, att få vara en obemärkt del av hur staden väcks till liv… Bara få strosa omkring eller sitta och titta på myllret… Jag hoppas jag får många år att upptäcka staden Torrevieja och dess omgivningar tillsammans med min underbara fru och våra barn !
image

Idag tog jag mig återigen en promenad till Carrefour… ”Crazy swede” kanske jag kallas 🙂 eller ”El Loco”som vandrar från Carrefour med ett paket med nyinköpta täcken i vardera handen…jag var faktiskt fram till taxi bilarna, men men 🙂 Folk tittade på mig när jag gick och ett tyskt sällskap frågade nått och pekade på mina kassar.. Men jag fattade inte vad dom sa och skrattade och promenerade vidare..

Pirat...
Pirat…

När jag kom till El Paraiso.. Äntligen!!! Så träffade jag först fru president och sedan självaste presidenten… Trevligt 🙂 dom är svenskar så det är skönt att kunna reda ut saker på sitt modersmål! Apropå internet så är det nog bara att tugga i sig att vi inte får sätta upp antenn på taket! Men om vi kunde gå ihop alla i huset så kan vi få till en särskild plats på taket för antenner mm typ! Men att få till det med folk som kommer o går under ett år?

Kan det vara någon form av skandinav eller möjligen ryss? Som badar vid los naufragos...
Kan det vara någon form av skandinav eller möjligen ryss? Som badar vid los naufragos…

Han följde med till lägenheten och han konstaterade att dom över oss har dragit vatten från hängrännor och Ac till avrinningen så allt vatten går ner på vår balkong… 😦 Han skulle säga till om det igen!! Han talade även om att tanten under oss hade slagit handväskan i huvet på någon vid ett styrelsemöte för nått år sedan, hon blev arg 🙂 så kan det gå till på spanska comunidad möten tydligen… Ambulans blev tillkallad ! Trevligt att få prata med honom och få lite grann förklarat för sig hur det funkar här nere… Eller hur det inte fungerar kanske 🙂

Sen blev jag hungrig så då blev det att gå över på ”pirat” och äta wienersnitchel… Undrar om det stavas så?? Ser fel ut?

Fick besök vid bordet :)
Fick besök vid bordet 🙂

Nu är det så att tom jag har fått skavsår…. Annars brukar det vara min fru som får det efter att ha knatat runt med mig :).. Kvällen är inte slut ännu.. Tog mig in till stan och satt mig på café del siglio för att FaceTime’a lite 🙂 med frun… Och hoppsan.. Solen gick i moln igen… Får ta mig till nått varmare ställe…
Kyrkan igen då.. Idag var det begravning.. Följet med kista gick förbi caféet där jag satt.. Nu tror jag det är sång eller nått....?
Kyrkan igen då.. Idag var det begravning.. Följet med kista gick förbi caféet där jag satt.. Nu tror jag det är sång eller nått….?

Hamnade på Via Veneto igen… Trevligt litet ställe med wifi.. Stannar o surfar lite innan färden mot lyan infaller…

Har inte hängt med riktigt men det var nått löpar evenemang under lördags kvällen.. Mycket folk som sprang och värmde upp.. Tror inte dom hade kört igång när jag gick hemåt.. Ca kl 19,30...
Har inte hängt med riktigt men det var nått löpar evenemang under lördags kvällen.. Mycket folk som sprang och värmde upp.. Tror inte dom hade kört igång när jag gick hemåt.. Ca kl 19,30…

Annons

3 reaktioner till “Lördag.. 14/12

 1. Hej Mats!
  Vad du hinner med ! 😀 Ja gå till Carre och tillbaka…Bra gjort 🙂 Och så har ni våldsamma grannar 😀 Men den ovanför kan ju inte var riktigt…hm…Så gör man väl inte 😦
  Ha en bra resa i morgon då! Få se när Iberdrola ringer 😀 Överraskning när det än sker 🙂
  Kram/ P ♥

 2. Oj,oj,oj; vIlken intensiv dag! Mycket har hänt och en skön blandning tycks det har varit. Intressant att tala med herr och fru president och få förklaringar på saker. Lite olika sätt att lösa de ”möjligheter” som uppstår har du ju också fåttt förslag på.
  Vi gillar också att upptäcka och utforska saker och stundtals tar inte vi heller den/de enklaste vägarna.
  Njut nu av kvällen och ha det gott.
  Vi ses igen!

 3. Hola!
  Vilken kondis du måste ha! I o f s har även jag gått t o r till Carre, men då bor jag lite närmare. Inte långt ifrån där vi hade bloggträffen i höstas bor jag. Så synd att det inte funkade med att få internet som ni tänkt. Hoppas att detta md nya elmätaren kommer att funka.
  Kram/A-K

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close