Söndag och hemfärd..

Söndag 15/12

Parkeringarna är nygjorda och fina... Presidenten smög till några decimeter på bredden..
Parkeringarna är nygjorda och fina… Presidenten smög till några decimeter på bredden..

Vaknade tidigt och plockade ihop lite saker, var inte så mycket att fixa i lägenheten.. Har inte rört till så mycket 🙂 så det blev en kopp kaffe sedan tog jag en taxi in till Torrevieja…chauffören erbjöd sig att skjutsa mig till El Altet för 45e men d ville inte jag.. Ska åka buss jag 🙂
Plats i solen i väntan på bussen.. Riktigt skönt..
Plats i solen i väntan på bussen.. Riktigt skönt..

kom till centrum tidigt så jag gick ner till paseon och satt mig i solen och lyssnade på ljudbok, verkar som om det ser ut att bli finaste dagen idag? Vindstilla och inte ett moln på himlen… Härligt för dom som är kvar 🙂 roddtävling pågick ute på havet med stora båtar, dom måste vara 12-14 st som ror?
Busstationen i Torrevieja...
Busstationen i Torrevieja…

En halvtimme innan bussen skulle anlända så gick jag upp och köpte mig en biljett, smidigt det här med bussen.. Hoppas bara den blir kvar! Eftersom jag nu av naturen vill vara ute i god tid så blev jag sittande på flygplatsen ett tag.. kanske att man kan ta en senare buss nästa gång 🙂 vi får se! Men jag skulle ju äta lite också så det blev en inte alltför god hamburgare… Sen lite väntan igen 🙂
Våran kvartersbutik...på väg mot havet och Pirat...
Våran kvartersbutik…på väg mot havet och Pirat…

Roligt med wifi på planet… kul att fördriva tiden med paddan i knät.. Surfa runt lite.. Vissa sidor har dock svårighet att öppna upp.. Men men! Ska bli kul att träffa lilla Signe igen och få krypa ner i värmen bredvid frun 🙂 värmefilt i all ära men inget går upp mot frun irl… 🙂 blev hämtad på Arlanda av svärsonen som också skulle hämta upp Signes farmor, som kommit ner från Pajala för att se lilla underverket Signe! Lite kaffe och en tårtbit senare så rullade jag hemåt… Mot ”Kingsgarden”
Farmor träffar Signe ...
Farmor träffar Signe …

Annons

2 reaktioner till “Söndag och hemfärd..

  1. Låter som en fin avslutning på vistelsen i Torre för den här gången. Sol, molnfritt och på Paseon….Trevligt! Och att sedan gosa med Signe hemma är ju också minnesvärt. De växer så fort de där små…
    Ha det gott hemma nu!
    Här är det grått idag också..

  2. Hej Mats!
    Känns alltid lite visset med avsked, men skönt samtidigt för dig att få komma hem till de dina 🙂
    Ha det så bra!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close