Café Via veneto, torrevieja

image
Äntligen Torre!
Äntligen kom vi iväg till Torrevieja.. Vi fick skjuts till Skavsta av Marie-Louise pappa som var på besök i Sandviken, det var skönt med den servicen, tackar svärfar!!
Vi kom iväg i bra tid, lite halkigt var det på vissa ställen..ca 2-3 grader varmt!

Uppsnyggning av stranden..
Uppsnyggning av stranden..

Vid Södertälje blev det stopp för broöppning, tog sin tid men bron gick ner utan krångel till slut. Rullade iväg en bit sen blev det stopp igen… Olycka en bit framåt! Blev stående igen! Otäckt med dessa olyckor. Tur vi är ute i god tid 🙂 till slut efter 4 timmar, matpaus inräknad, kom vi fram till Skavsta flygplats!
Lite för varmt klädd, riktigt skönt i solen...
Lite för varmt klädd, riktigt skönt i solen…

Travade iväg igenom säkerhetskontrollen efter att ha bytt till sig lite euro. Obligatoriskt besök på toaletten och sen satt vi oss och tog det lite lugnt. Träffade på Susan och Jörgen och satt och pratade med dom ett tag och glömde totalt bort tiden 🙂 vi kom nästan sist i kön in till planet. Men det flöt på bra ändå med att komma ombord och få platser. Inte tillsammans dock. Men va gör det! Vi ska ju vara tillsammans 24/7 i några dagar nu 🙂 resan tyckte jag gick väldigt fort och bra.
Duvorna anfaller i parken..
Duvorna anfaller i parken..

Vi delade en taxi in till Torrevieja med Susan och Jörgen, tror det var Preciosa som bokat den:) Gracias P! Gu va skönt!! Komma hem igen.. In med väskorna och på med vatten och el.. Sen över till Dial Prix och handlade lite förnödenheter. Fixa till lite käk och fick lite spansk feeling genom att Zappa igenom dom spanska kanalerna. Sen var vi så trötta så vi kröp ner i den uppvärmda sängen… Nu har jag både elektrisk och naturell uppvärmning i sängen 🙂 gött götteli gött gött… Buenas tardes

Annons

4 reaktioner till “Café Via veneto, torrevieja

  1. Härligt! Och skönt att resan med R förlöpte väl den här gången. Alltid bekvämt med taxi och har P eller Catarina bokat så fungerar det ju så bra.
    Så bra med dubbel uppvärmning!
    Ha det gott!

    1. Hola.. Allt bra…riktigt skönt väder idag och varmt i sängen var det inatt också…

  2. Längtar såååå tills vi kan åka ner men måste vänta ytterligare två veckor innan vårt plan lyfter. Åker den 10/1 och stannar bara i två veckor, men det är bättre än inget alls. Hoppas att ni har en fantastisk tid i Torre och att vädret är med er. Ha ett Gott Nytt År och hoppas ni hinner få i er alla tolv vindruvorna på de 12 sekunder man har på sig.

    1. Hejsan Maria..förstår att ni längtar 🙂 det är så skönt här..lite mulet idag, men d gör nada… Jaha, är det tolv sekunder man har på sig? Då förstår jag att man skulle köpa special druvor… Så man inte sätter i halsen 🙂 gott nytt år till dig/er…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close