Fredag…

Fredag i torre..

Vi sov så skönt i vår lilla dubbelsäng i natt 🙂 Men visst är det lite kallt när man ska upp..
Väl uppe och lite kaffe och smörgåsar innanför västen så var vi redo att utforska det spanska landet igen. Det ska ringas om internet och inhandlas kontantkort till fruns mobil. Vi travade iväg i ett strålande väder utefter strandkanten in mot centrum. I detta väder så känns allt helt rätt angående köpet av lägenheten här i spansklandet! Frugan är lyrisk;-) känner solen värmer både hennes kropp och själ.
image
Ett stopp på vägen var vid en fontanera. Tror det är rörmokare på spanska! I alla fall så kommer han i morgon bitti för att installera nya filter till vattnet. Och kolla till vår lilla toalett 🙂 som inte vill fungera som vi vill att den ska göra. Lite trix o knep så går det bra att spola bort det som skall iväg. Men kanske inte något som hyr den vill pyssla med 🙂

Njuter i solen..
Njuter i solen..

Vi hittade till Café Venetio? Vid kyrkparken, tycker det är ett trevligt wifi ställe med trevlig personal! Satt där ett tag och uppdaterade oss och Marie-Louise ringde till Telitec för att checka upp deras adsl. Sedan promenerade vi iväg i solen upp till gallerian för inhandling av kontantkort. Tog sin lilla tid 🙂 sen skulle frun traska runt på fredagsmarknaden, det blev inte så lång stund till hennes förtret. Dom plockar ihop ganska fort i spansklandet! Inhandlade världens godaste grillade kyckling i korsningen ovanför la Policia. Kommer inte ihåg några gatunamn… men i anslutning till fredags marknaden. Står säkert där varje fredag.. Gott gotteligott gott!

Uppsnyggning av avenida desiderio Roudrigez .. Såg också att dom ska bygga strandpromenad förbi oss och söderöver...trevligt! Om det nu blir av? :)
Uppsnyggning av avenida desiderio Roudrigez .. Såg också att dom ska bygga strandpromenad förbi oss och söderöver…trevligt! Om det nu blir av? 🙂
Sedan travade vi iväg ner till paseon för att njuta lite mera av solen, den underbara. Lite dricka och tosdada på Café Siglio vid paseon innan promenaden hemöver. Slank in på vårt vattenhål Pirat… eller snarare wifi hål! Innan vi gick över N332. Hem till vårt paradis 🙂 liten kort vila och sedan marsch norrut för att kolla upp cykel uthyrning.. Inga cyklar inne i kväll så d blir i morgon efter att fontanera’n har varit över o kollat!

Nu sitter? Eller ligger vi nöjda och belåtna efter att ha ätit polla och strips. Är lite orolig över att beställa kyckling så jag pekade på en 🙂 jag kan ju säga fel vokal som Preciosa gjorde en gång i tiden 🙂 🙂
Nu slappar vi i soffan, frugan helt utschasad efter de långa promenaderna idag. Kanske blir det en film som vi tagit med oss från Svedala… Hasta luego!

Los naufragos i kvällsskrud...
Los naufragos i kvällsskrud…

Annons

10 reaktioner till “Fredag…

 1. Hola Pareja!
  Oj vilken promis ni gjorde! Törs inte skriva att du skrev fel på vokalen men pollo heter det hahahahaha….Jag sa fel på Gran C en gång och taxikillen skrattade nästan ihjäl sig. Så kul har dom åt sin hm…”stolthet” 🙂
  Undrar var exakt Café Via Veneto ligger?
  Kram P ♥

  1. Hola P… Venetio ligger precis på vänster sida om du går förbi kyrkan och parken, parken på vänster sida då 🙂 det finns ju en del caféer i stan, annars sitter vi på café del siglio.. Vid paeson mycket… Wifi på båda:)

 2. Hej!
  Ja, det är nog bäst att du pekar på kycklingen hädanefter….
  rocio

  1. Hej Rocio.. Jo jag tänkte att det kan bli lite roliga kommentarer.. Eller inte så roliga beroende på? Du! Har ni adsl eller antenn till internet? Ha d gott

 3. Hej! Ja, så härligt med denna sol! Varför ska man behöva fara härifrån…

  Jag tror att vi kanske såg er på Pirat! Vi gick förbi där nedanför, efter att vi varit på Möbelaffären New 2 You.

  1. Hej.. Att ni inte hojtade då 🙂 vi ska dit o kolla på sängar tänkte vi? Ser ut som dom har lite nytt också? Hojta nästa gång :)// Mats

   1. Ja, vi ska hojta! Men jag ser ju så dåligt, gissar bara att det var ni! Och ni kan kika in hos oss, mittemot Mas Amigos, om ni är i faggorna! Vi är hela tiden i Städa och fixa – kategorin av vår Torre-vistelse, så ni får kliva över, det som ev. ligger i vägen! 🙂

   2. Hej igen M&M!

    Ja, vi beställde två nya enkelsängar med underrede. 100 Euro st. Endast säng 70E/st. Vi får hem dem i morrn kväll.

    Ses väl på Preciosas bloggträff snart! Vilken solig dag vi har!

 4. En rejäl prommis och härlig friskvård. Och ni förenade ju nytta med nöje. Förstår att ni har en del praktiskt att stå i. Och har man begränsat med tid får man ju ligga i . Men ni tar väl raster? Tänkte väl det! Hoppas det löser sig med bredbandet och internet. Och elen förstås….Vad gäller cykel så skall jag köpa en när vi kommer nästa gång. Kostnadsmässigt är det mycket överkomligt. Bosse tog ju ner sin på planet i december och vi ser fram emot fina cykeltider under våren. Njut nu så mycket ni kan! Ha det gott!

  1. Hej Ditte, jo d blev en del promenerande.. Nu har vi hyrt cyklar… Men det blir dyrt d med… Skulle haft ett cykelrum 🙂 får kolla om man kan hyra in sig nånstans… Internet funderar vi på ännu:) ha det så bra// Mats

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close