Lördag 28/12

Lördag 28 december på cykel i Torre!

Hå hå ja jaa! Mats, han är en som kan hålla lagom fart på en softis som mig…
(försöker så gott jag kan 🙂 ”Mats”) Rörmokaren var här imorse och bytte vattenfilter och kollade på vår dåligt spolande toalett. Efter att vi förklarat på dålig engelska hur stort hål det är längst nere på svenska toastolar och hur bra våra svenska toaletter spolar så konstaterade han lojt att ”this is okey for me”. Okey, det får väl vara okey för oss också 😉
image
Sen drog vi iväg och hyrde cyklar, 45€/ cykel och vecka… ganska dyrt tycker jag. Om vi ska hålla på att hyra så här varenda gång så skulle vi lika gärna kunna köpa oss en varsin cykel. Vilket dock skulle medföra ett annat problem med förvaring av dessa cyklar eftersom vi ska hyra ut lägenheten när vi inte är här. Det finns ju inga cykelrum här precis!

"Undrar vad han ska dra iväg på idag då? "
”Undrar vad han ska dra iväg på idag då? ”

På cykeluthyrningen fick vi också veta att om cyklarna skulle bli stulna så skulle det kosta oss 250€ per cykel… vet inte om vi har någon försäkring som täcker detta. Kan tyckas att det skulle ingå i hyrpriset. Tydligen så är det ett jätteproblem med cykelstölder enligt tjejen på uthyrningsfirman… speciellt vid Carrefour. Vad gjorde vi då? Jo, cyklade till Carrefour. Nåja, de stod kvar utanför när vi hade handlat klart :-).. Tilläggas bör att jag ”Mats” inte blev långrandig inne på Carrefour… Jag gick ut och vaktade cyklarna jag 🙂

Vi hamnade åter igen på Pirat efter cykelturen.. Lite svulten! Un Tanke y tosdada blev det.. 🙂 sen över till casa’n…

Bygget fortskrider...
Bygget fortskrider…

Vi tog en tur till Jysk sen och köpte en skön filt, soffkuddar och en morgonrock också på em… Det är ganska kyligt i lägenheten… 🙂 om man inte vill tok köra med ac’n.. Den kör vi lite på kvällen!
image
Nu är klockan snart sju på kvällen och jag känner mig ganska mör. Det har blåst en hel del på em. Medan jag har skrivit på bloggen så har Mats lagat oss middag… fläskkotletter, potatis,tomatsallad och gott spanskt rödvin…
image

Nu chillar vi i varsin soffa… Kanske blir det en film 🙂

Annons

2 reaktioner till “Lördag 28/12

  1. Låter behagligt med middag hemma och soffhäng. Kanske blir det en värmefläkt för er del också. Vad gäller cyklarna så blir det klart billigare att köpa, men sedan var det förvaringen av dem då. Kanske finns det någon på Forumet som bor i närheten och har garage eller gott om plats som kanske kan hysa dem.
    Något alternativ borde väl finnas någonstans? Hoppas det löser sig.
    För en cykel/två är ju perfekt att ha.

    1. Frun till El Presidente skulle kolla om garageplats fanns…skulle vara gott att ha en fin cykel.. Man får väl inhandla grov kätting och kolla över försäkringen 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close