Måndag- Lunes… Luna=måne

Tror det varit kallt inatt… också! Men solen dök upp som vanligt.. Cyklade till cykelfirman och bytte låset till ett bättre…Vill inte betala för att någon snor cykeln! Konstigt att inte affären har en försäkring! Eller?
image
Tog mig sedan till Café Del Siglio på paseon för lite uppdatering.. Tänk hur det är! Snacka om att vara beroende av internet 🙂 vi konstaterade senare under kvällen att: om vi haft internet så kunde vi sitta hemma och kolla efter olika internet alternativ! O andra sidan! Så skulle vi inte behöva sitta hemma och kolla på olika internet alternativ om vi hade internet i lägenheten 🙂 vilket svammel! Det är ju lite charmigt att leta på olika ställen och caféer med wifi 🙂 nog om detta!
image

Frugan kom till slut och hämtade mig från wifi’t 🙂 och vi cyklade vidare till Mas Amigos för lite information ang uthyrningen av lägenheten. Därefter letade vi oss över till Habaneras. Skulle inhandlas nått 🙂 jag väntade tålmodigt i solen. Tog lugna vägen tillbaka på gamla järnvägen mot Los Naufragos. Hamnade sen på? Jo! Pirat 🙂 för lite mys i solen som höll sig framme ett tag till under em. Såg mörkt ut västerut. Sen in på Dial Prix för lite inhandling av förnödenheter. En lugn dag i Torrevieja:-) Nu ligger vi nöjda och belåtna och zappar oss igenom våra spanska kanaler. Hade vi haft internet hade vi…
image

Annons

2 reaktioner till “Måndag- Lunes… Luna=måne

  1. Om jag hade… Visst! Hoppas att ni snart får till det. Rocio hade ju lite förslag med ADSL som jkan pausas och då betalar man 11 euro/månad för linjen. Och antenn behövs väl inte…
    Förstår att ni har det bra och passar på att utnyttja dagarna både till att uträtta det mer praktiska till att ha semester.
    Önskar er ett gott slut och ett Gott Nytt År!

  2. ¡Feliz y Próspero Año Nuevo!
    Kram P ♥

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close