Onsdag

image

Marie-Louise tog det lugnt i lägenheten medan jag tog mig en cykeltur uppåt Los Montesinos och en bit ovanför, körde lite fram och tillbaka för jag letade efter en väg till La grande Canal.

Gick väldigt trögt uppför men jäklar va det gick undan nerför...vet inte om jag skulle våga prova en sådan..
Gick väldigt trögt uppför men jäklar va det gick undan nerför…vet inte om jag skulle våga prova en sådan..

Går fint att cykla bredvid denna kanal men det var lite problem att hitta på den igen! Den går nedåt och förbi Villa Martin. Till slut så hittade jag den 🙂 i stort så cyklade jag runt Los Montesinos och Saltsjön. Kom ner vid Los Balcones och förbi sjukhuset och ner till våra trakter igen.. en fin tur på nyårsdagen på ca 2,5 timme.
image
Hem och duschade, sen gick jag över till Pirat. Café Con leche i solen var inte fel. Riktigt fint väder idag. Efter ett tag kom Marie-Louise efter och vi satt och wifi’ade ett tag tills det var dags att dra sig in till centrum och den hopdragna bloggträffen som anordnas av Preciosa. Blev några stycken 🙂 trevligt att träffas sådär, lära känna nya människor och få lite info om ditt och datt..
Detta såg pampigt och väldigt spanskt ut..
Detta såg pampigt och väldigt spanskt ut..

Molnen kom in över Torre på em och det blev kallt när vi cyklade hemåt. Det är riktigt kontrasternas land detta, särskilt på vintern. Är solen framme så kan det vara som svensk högsommar. Men kommer det ett moln som lägger sig i vägen för solens strålar så blir det höst och kallt. Kan va gjort på en svinblink! 🙂 hur klär man sig för detta? Grymma problem kan tyckas… men vad gör väl det man slipper ju långkallingar iaf!
En fin dag på Paseon..
En fin dag på Paseon..

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close