Fredag och sista dagen i Torrevieja…trodde vi?

Idag kom solen fram 🙂 jag cyklade min runda från andra hållet idag, upp mot San Miguel..som verkade vara en liten fin by 🙂 Många sådana byar finns att utforska i området. Därifrån via kanalen upp mot stora vägen som går ut till AP7 förbi Ciudad Quesada.. Och La Mata och ner mot Torre… svårt att förklara när man inte riktigt vet själv var man är.

Vad är detta för växt?
Vad är detta för växt?

Kan inte sluta bli fascinerad av dessa apelsin- och citronodlingar som man cyklar förbi, tog kort på en annan växt som jag funderar över vad det kan vara? Idag var det städning i kanalen, stor grävmaskin tog upp slam som låg och skräpade. Hem för lite uppsnyggning av mig själv och sen över till Pirat 🙂 slappa i den underbara solen innan hemfärd imorgon till Swedala.
Gamla järnvägen..
Gamla järnvägen..

Jag hann käka en tostada och dricka någon la tiertzio (ska betyda en 33cl flaska med öl, om jag stavat rätt ) innan frun kom från sin utflykt till Jysk. Vi blev sittande där ett bra tag innan vi tog oss över till Casa m&m för lite fix o trix. Solen hägrade efter ett tag så vi drog iväg med cyklarna upp till Carrefour, skulle inhandlas tallrikar… jag vaktade cyklarna i solen 🙂
image
Blev ett stopp på väg hem, satt och njöt i solen på café. Nu har vi lämnat tillbaka cyklarna och städning är på tapeten. Vi handlade för mycket mat sist vi var till affären… känns för jäkligt att slänga mat när folk svälter i detta land och har det knapert. Var runt i området men hittade ingen att ge det till. Kanske vi hittar någon i morgon.. 🙂

Enligt presidentens fru så sover det tydligen en kvinna med sin hund ute på en loftgång varje natt. Ingen vi sett men det måste vara kallt på nätterna åt alla de som inte har en egen bostad. Så många är vi ju som har flera små lyor att härbärga oss i… och många som inte har en enda. Inte utan att man får dåligt samvete över hur bra man har det…

Annons

3 reaktioner till “Fredag och sista dagen i Torrevieja…trodde vi?

 1. Visst går tiden fort? Tycker ni har upplevt en hel del under vistelsen i Torre och är glad att jag kunnat börja vänja in mig för vårt besök i mitten av januari.
  Vad gäller överbliven mat så har vi ibland ställt ut frukt, grönsaker m.m. i en extra påse ute vid våra soptunnaor och den har genast försvunnit.
  Önskar er en trevlig hemresa!

  1. Hola pareja!
   Trodde vi står det i rubriken…krya på er säger jag då. Ni kom ju inte i väg 😦
   Kramar från oss/ P o Lex ♥♥

  2. Ditte, tack för det tipset!
   Tina

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close