Söndag… Fortfarande i Torrevieja :)

Söndag

Kvälls sol över Saltsjön och fabrik...
Kvälls sol över Saltsjön och fabrik…

Frugan’s bloggning.. Jaha… nu ligger jag här i soffan, i lägenheten, i Torrevieja, i Spanien och försöker kurera mig efter magsjukan. Tänk att var gång man drabbas så känns det som en nära döden upplevelse. Lika tacksam känner man sig efteråt över livet.
Vet inte men :) måste ju njuta extra mycket nu då de blev som de blev....riktigt skönt i solen!
Vet inte men 🙂 måste ju njuta extra mycket nu då de blev som de blev….riktigt skönt i solen!

Här i Spanien dignar apelsin- och citronträd av frukter. Fåglarna kvittrar. Solen skiner mestadels, men igår stormade det. La Antenna på vårt wifi place bröts av, men funkade delvis ändå. Och glad blev ju Mats som hängt där sedan de öppnade i morse.

Patiens..heter det så?
Patiens..heter det så?

Nu har vi ätit den första lagade måltiden sedan gårdagen. Hoppas det funkar! Mats ska gå in till Torrevieja och titta på de tre kungarna men jag vet ej om jag orkar. Vi har roat oss efter maten med att gå igenom vissa spanska ord och meningar. Mats har konstaterat att han inte behöver lära sig ordet… La plancha.. Det är tydligen överkurs!
Los Naufragos idag, en badar och en solar :)
Los Naufragos idag, en badar och en solar 🙂

Vi får ta tillfället i akt att sätta oss in i spansklandets språk så fort som möjligt. Blir ju så mycket roligare att kunna konversera lite grann. Vara lite hövlig och social på spanska 🙂 Nu sitter jag och lägger patiens för mig själv.. 🙂
image
Själv så drar jag ”Mats” in till stan och kollar upp dom tre kungarna? Otroligt mycket folk nere vid hamnen och efter den dragna vägen genom stan.. Mycket jippo och samba musik, lite av dom tre vise männen… Vad jag såg i vilket fall 😉 Fantastiskt mycket folk nere i stan idag!
Välbevakad grej detta... Årets höjdpunkt eller ???
Välbevakad grej detta… Årets höjdpunkt eller ???

Annons

5 reaktioner till “Söndag… Fortfarande i Torrevieja :)

 1. Ha, det är nog säkert årets höjdpunkt om man tar bort påskfirandet som nog är högst. I morgon firar spanjorerna sin julafton.
  Skönt att ni mår bättre!
  Kram/A-K

 2. Hola! Skönt att det är bättre. Led så himla mycket med dig igår – jag hade ju en sån flygresa senast och satt mest hulkandes i påse efter påse….Ville bara försvinna från jordens yta… Allergireaktion efter att ofrivilligt fått i mig persika som jag är dödligt allergisk mot. Passa på att se det som att ”det är inget ont som inte har något gott med sig”. I Estocolmo är det +4, regn och har aldrig blivit ljust öht idag… Tror att sonen skulle bege sig in till paseon och kolla på paraden tillsammans med flickvännen!
  Buenas! //Susan & Jörgen

  1. Hej Susan! Jo… man längtar ju precis inte efter mörkret och regnet i Sverige… just nu så är jag mest orolig över resan imorgon… har inte riktigt glömt eländet i lördags morse. Kram och hoppas vi ses snart igen! // Marie-Louise

 3. Skönt att ni båda är på bättringsvägen! Så nu gäller det att samla krafter och vila sig i form. Och det kan man ju göra på många sätt. Och även solen kan ju göra underverk.

  1. Hej Ditte!
   Jo, solen skiner och värmer. Idag har jag sandaler på mig för första gången på den här semestern. Man skulle ha ett jobb som man kunde sköta härifrån:-)// Marie-Louise

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close