Slutklämmen i Torrevieja..

Antar att detta var dom tre vise männen, eller kungar? Svårt att veta i myllret av människor :)
Antar att detta var dom tre vise männen, eller kungar? Svårt att veta i myllret av människor 🙂

Kungarna kom med denna farkost... Undrar varför man inte hört nått om detta? Hur tänkte dom då? Var var Jesus då dom kom med båtar till honom.. Eller är jag helt ute o cyklar :)
Kungarna kom med denna farkost… Undrar varför man inte hört nått om detta? Hur tänkte dom då? Var var Jesus då dom kom med båtar till honom.. Eller är jag helt ute o cyklar 🙂
Våra sju barn hade gjort ett bild collage över var dom bor.. Så nu sitter det i spansklandet på väggen så vi inte ska glömma bort var dom bor :) fint gjort av dom!
Våra sju barn hade gjort ett bild collage över var dom bor.. Så nu sitter det i spansklandet på väggen så vi inte ska glömma bort var dom bor 🙂 fint gjort av dom!

Frugan är uppe på benen igen, härligt :) idag har vi inte gjort många knop.. Jag tog mig till ett internet cafe som ligger precis bredvid oss, perfekt att gå dit och få biljetter utskrivet eller vad man nu vill fixa... Men kom på när jag satt och kollade på tågtider från Göteborg till Storvik att det var svårt att få till det utan åäö... :) goteborg fanns inte! Var god skriv i stad? Ja hur gör man det? Löste sig ändå :) bokade på paddan nere vid Pirat! Nu har vi faktiskt ätit väldigt god wienersnitchel här nere och frugan är ute på en promenad efter maten :) taxi är beställd till imorgon genom P's omsorg... Hon är en klippa :) väldigt fint väder idag!
Frugan är uppe på benen igen, härligt 🙂 idag har vi inte gjort många knop.. Jag tog mig till ett internet cafe som ligger precis bredvid oss, perfekt att gå dit och få biljetter utskrivet eller vad man nu vill fixa… Men kom på när jag satt och kollade på tågtider från Göteborg till Storvik att det var svårt att få till det utan åäö… 🙂 goteborg fanns inte! Var god skriv i stad? Ja hur gör man det? Löste sig ändå 🙂 bokade på paddan nere vid Pirat! Nu har vi faktiskt ätit väldigt god wienersnitchel här nere och frugan är ute på en promenad efter maten 🙂 taxi är beställd till imorgon genom P’s omsorg… Hon är en klippa 🙂 väldigt fint väder idag!

image

Vet inte om jag lagt in signes bild förut men va gör det.. Hon kan ses hur många ggr som helst :) Go skruttan, skorpan, grodan mm..
Vet inte om jag lagt in signes bild förut men va gör det.. Hon kan ses hur många ggr som helst 🙂 Go skruttan, skorpan, grodan mm..

Annons

4 reaktioner till “Slutklämmen i Torrevieja..

 1. Hola Pareja!
  Undrar om ni sitter på tåg nu då eller är hemma? Vilken rundresa det blev.
  Jag skickade ett par offertpriser på er spanska mobil…Hann ni aldrig se kanske.
  Gud så söt hon är lilla Signe!! Ser en viss likhet med morfar 🙂
  Kram P ♥

  1. Allt flöt på riktigt bra faktiskt.. Blev lite långtråkigt sista biten 🙂 men nu är vi hemma igen! Vi hann aldrig se offerter… Vi lämnar spansklandstelefonerna kvar 🙂 ja hon är så söt lilla Signe 🙂

 2. Hej! Blir alldeles rörd när jag ser ert barnbarn! På fredag får jag äntligen träffa mitt!

  1. Hola Tina 🙂 härligt för dig att få träffa barnbarnet.. Så mysigt 🙂 ha det gott..

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close