Hemresa igen… Tisdag..

image
Jamen… då var det dags igen då 🙂 MOT FLYGPLATSEN. Denna gången gick allt bra, taxin som P hade fixat stod och väntade på oss i morse och flyget gick i tid.
image
Bara 3 timmar till Göteborg. Kalas 🙂 flygbuss in till Centralstationen. Nu har vi bara 5 timmar kvar innan vi är framme i Storvik där Malin, min dotter möter upp 🙂
image
T.o.m tåget gick på utsatt tid från Göteborg! Det är ju kanoners, gamla minnen kommer över mig när jag sitter på tåget. Har ju jobbat som rallare/spårsvetsare på den gamla goda tiden innan avregleringen av Banverket. På den tiden hade Banverkets personal fria resor inom landet med tåg 🙂 Nu är det avregleringar som styr och bara de mest akuta fel måste åtgärdas. Antar att de blir tvungna att tänka om snart!!
image
Byte i Hallsberg till tåg i bergslaget mot Storvik.. Nu blir det hem o jobba lite och planera in nya äventyr nere i torre med omnejder 🙂 och träffa alla våra kottar 🙂

Annons

9 reaktioner till “Hemresa igen… Tisdag..

 1. Förstår att det är blandade känslor att lämna Torre. Men man säger ju inte adjö, utan på återseende. Tur är väl det. Och skönt att kunna växla boende.
  Ni får i alla fall se en del av Sverige innan ni är hemmai Kungsviken igen. Alltid något, men resan blir ju lååång. Kul att träffa alla ”kottar” igen.
  Önskar en bra vecka hemma!

  1. Hej, jo så är det ju…en otrolig ynnest att få ha flera möjligheter, å så nyfiken man är så vill man ju va på flera ställen samtidigt.. å få träffa kottarna naturligtvis! Kungsgården är d ju 🙂 blandar du ihop de med sandviken… 🙂

   1. Nja, jag har en väninna som bor på Orust och i just Kungsviken. Men jag vet egentligen att ni bor i Kungsgården. Fär komma ihåg det också.

 2. Sicken ”otur” ni har haft?! Fast tur i oturen kan man ändå säga. Några extra dagar i Torre är ju inte fel, fast ni fick flyga till Göteborg istället. Jag kunde ju stått på stationen och vinkat åt er om jag inte jobbat 😉 Sitter som bäst och planerar packningen för nu ska vi åka ner. Planet lyfter på fredag och vi ser fram emot 14 sköna dagar i ljuset. Hoppas att ni har det gott hemma!

  1. Hej, va skönt för er att få åka ner.. Ja blev en lång resa men vi kryade ju på oss ganska snabbt ändå o d är huvudsaken.. Nu blir d gröt o hårt bröd ett tag 🙂 ha det så skönt i torre..

 3. Hej!
  Vad skönt att magarna klarade sig den här gången 🙂
  Men dryg resa ändå att sitta på tåget så länge. Och förstår att ni längtar ner igen och börjar planera för nästa resa. Det gör man ju alltid så fort man kommit hem 🙂
  Vi ska försöka ta oss ner nu i början på februari, ska bli så skönt.
  Ha det så bra!

  1. Drygt var det men hem kom vi 🙂 lycka till med er resa ner.. Ni har väl en 70-80 mil kortare än oss redan från början, vi skulle också vilja prova bilen en resa….

   1. Hej igen!
    Ja, lite kortare resa har vi, men det är drygt ändå och speciellt genom Tyskland. Men vi brukar försöka komma fram i någorlunda tid på kvällarna till våra övernattningshotell, så tar man det också som semester 🙂 Men det är ju köer och trafikolyckor som man aldrig kan planera för i förväg. Vi har även tittat på biltåg från Hamburg till Spanska gränsen, just för att slippa Tyskland, men det är så dyrt och det gick inga avgångar heller innan april. Och flyget är ju smidigast 🙂

 4. Ja man får nog ta det lilla lugna ändå om manska åka bil så långt! Kanske ska man kolla upp vad ett tågluffar kort för 50+ are kostar? 🙂 snabbt o ganska billigt med flyg ändå.. Om man kan åka det ju? Ha det så bra på färden när den blir av..

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close