Fredag

image
Från denna härliga strand Los Naufragos ”de skeppsbrutnas strand” och sol med tillhörande blå himmel. Ja, jo det kan ju vara gråa dagar där nere också! Men vadå? Nu har vi varit hemma i tre dagar i grådask och mörker, men idag så kom snön och vi hoppas att det kommer lagomt mycket nu och att det sen blir en blå himmel 🙂
image
Nu har vi jobbat några dagar och är helt slutkörda 🙂 skulle sitta bra med lite semester så vi kunde åka ner till spansklandet igen 🙂
Idag har jag i vilket fall varit och tränat med min son och sedan tog vi en sen lunch.
image
Lite inhandling och besök till min gamla kära mor som gärna vill ha lite kex till kvällskvisten. Trevligt surr om ditt o datt. Lite gamla minnen från förr 🙂 på bilden ser du min mormor och morfar när de var unga 🙂
image
Nu ligger jag och frugan i vår svenska sommarstuga och pustar ut efter lite mat och vin. På Ica-Årsunda köpte vi spanska apelsiner. Frugan älskar synen ,lukten och smaken av citroner och apelsiner. Och kanske får hon någon gång i framtiden besöka den omtalade citronmarknaden i Torrevieja. Nu är det favvo programmet på teven 🙂 ”På spåret”. Igår var det mitt andra favvo program på teven, ”Antikrundan”. image
Avslutar med två kändisar 🙂 Ja, alltså i vilket fall för mig och mina nära och kära! Hmm… ja, den vänstra på bilden är ju min son 🙂 så han känner jag ju! Och den högra på bilden är ju mera känd för mig genom teve och teater! Men kända är de.. för mig:)

Annons

4 reaktioner till “Fredag

 1. Här har vi också tittat på ”På Spåret” och vi gillar det. Och i går blev det antikrundan. Passar bra….Tyckte det såg ut som Sven Wolter tillsammans med din son…I varje fall var han väldigt lik. Kul!
  Och han bor nästan grane med oss här på Söder så vi ser honom nästan dagligen. Men jag kan ju ha fel på person…
  Citron marknaden skall få ett besök vid nästa besök i Torre. Har inte varit där ännu. Men spanska apelsiner går ju bra i brist på annat.
  Vi åker till Torre nästa lördag och hoppas på sol och ljusare dagar. Jag tar en tripp hem i slutet av månaden för lite skidåkning i fjällen med döttrar och barnbarn. Nja, det är bara Max 4 år som skall åka skidor. William, fyra månader får nöja sig med pulka. Men det skall börjas i tid. Sedan åker jag tillbaka till Torre och vi får se hur länge vi stannar. Skönt med pensonärslivet.
  Önskar er en skön helg!

  1. Hejsan Ditte, du såg helt rätt 🙂 grabben var på kongress i Göteborg och då dök Wollter upp! Va härligt Ditte att få åka till torre på obestämd tid, bara ta dagen som den kommer 🙂 citron marknaden susade jag ju förbi på cykel 🙂 så vi får ta det nästa gång tillsammans frugan o jag… Vi önskar er skön resa ner till värmen och blå himmel.. Vi hörs o syns..hälsa Bosse

 2. Hejsan!
  Håll med om att den övre bilden är trevligare än den gråtrista som, fast den ser blå ut här, är under den!
  Synd att man, åtminstone jag, inte har så många foton av sina gamla släktingar. Därför ska jag iaf försöka ordna, och skriva tydliga namn och årtal på mina digitala och även den antika pappersvarianten, så att barn och barnbarn framöver vet vilka som är avbildade (om det föreligger intresse).
  Trevlig helg!
  rocio

  1. Hej Rocio.. Idag såg jag att jag hade ett meddelande på spanienforumet 🙂 ska kolla lite mera med Telitec vid nästa besök!
   Ja visst blev den undre bilden väldigt blå.. Blev tagen direkt på morgonen, kanske därför? Jag tycker det är trevligt att titta på gamla kort.. Särskilt om man får lite info om händelsen också… Ha det så gott.. Välkommen in på en kopp kaaaffe om ni har vägarna förbi 🙂 // Mats o Nenna

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close