Måndag 20/1

image
Doris och jag ligger o slappar en stund efter jobb, passar på att blogga..
image
Helgen har varvats med jobb och promenader i solen, bandy med jobbet.. Saik – Broberg 8-5.. Men nu är det lugnt på jobb fronten några dagar 🙂 image
solen har haft storheten att visat sig några dagar, riktigt skönt! Kan va otroligt vackert när solen skiner och snön gnistrar.. Detta var på promenad ner till Korsika, Storsjön..
image
Tryckeri museumet Rosenlöfs i Kungsgården utefter Korsikavägen..Ja vad har hänt annars då? Ja suttit framför datorn o kollat på flygresor till Alicante 🙂 otroligt vad det varierar i pris från dag till dag, vecka till vecka mm.. Ett riktigt knep o knåp är det! Men!! Det är ju roliga bryderier.. Värre kan man ha 🙂
image

Annons

11 reaktioner till “Måndag 20/1

 1. Hej!
  Varför heter tryckerimuse’et Korsika? Är det något vitsigt som jag inte fattar?
  Det ser aningens kallt ut på bilderna får jag säga. Här i Sundsvall har vi just nu -4,2, något varmare än hos Karlsson som förstås bor några mil längre norrut. Leffe skrev på sin blogg att det var -30 i går. Alltså, någon måtta får det väl iaf vara. När åker ni söderut till varmare klimat? Har ni skrapat ihop lite kompledigt så att det kan bli ett Spanienbesök? Jag minns hur man pusslade och trixande när man jobbade för att kunna vara i Torrevieja så mycket som möjligt. Man sade aldrig nej till lite övertidsjobb. Nu behöver ju Hasse och jag inte tänka på det längre. Toppen!!!!
  Ha det bra!
  rocio

 2. Hej Rocio, blev kanske lite rörigt där! Tryckeriet heter Rosenlöfs ! inget annat, men det ligger på Korsikavägen ner emot storsjön i kungsgården 🙂
  Ja vi skrapar och skrapar.. har faktiskt en vecka ledigt nästa vecka men tyckte resorna var så dyra då? Men men 🙂 man kan ju ändra sig!! ska kolla om det går att komma ner i slutet av februari några dagar! sen blir det cykelträning i slutet av mars..Just nu har jag det lite lättare att få ledigt, frugan är mera bunden vid semesterdagar o klämdagar! När far ni då? inget bestämt eller? Ni tar ju dan som den kommer.. skönt 🙂 Vi hörs o syns..hälsa Hasse

  1. Hej!
   Kort och koncist svar. Vi är nere 13/3 – 26/5. Nästa resa bokad 28/8 – slutet av nov.
   rocio

 3. Kan inte alls påstå att jag saknar vare sig snö eller kyla.Vi har idag njutit av sol, hav och mysig fika och samvaro me I och I på Paseon. Så skönt att varva stockholmslivet med det i Torre. Jag åker hem en sväng i slutet av jannuari för att åka skidor, utför, i Vemdalsskalet med barn och barnbarn. Skall bli jättemysigt. Men åker sedan hit igen.
  Hem har vi ingen biljett. Skönt med pensionärstillvaron och den frihet det innebär med resor och annat. Har pusslat färdigt med jobb, skola och resor.
  Ha det gott där hemmea . Vi håller ställningarna här.

  1. matslarsson2013 21 januari, 2014 — 21:36

   Ha det så skönt där nere nu.. Bra att ni håller ställningarna så vi kan vara lugn.. Har ni köpt cykel ännu? Finns ju två eller tre? Cykelaffärer strax innan oss också, sen har du ju uppe i Los Montesinos..ilovebikemontesinos ha det// Mats

 4. Hej Mats och Marie! jag håller verkligen med, att det kan variera så från ena dagen till den andra nästan, på priser till Alicante. Jag och väninna har en v i maj bokat och så är sommarsemestern inplanerad och två av de veckorna får jag med mig dotter med familj, dvs jag får alltså ha lilla Chloe i Torre! Hennes farmor var spansk/italienska, så hon ska väl stortrivas tillsammans med bleka mormor! 🙂
  Ha de!

  1. matslarsson2013 21 januari, 2014 — 21:36

   Hej Tina, ja visst är det ett knåp att få till 🙂 men roligt! Kul att få åka ner med lillkotten..ha det så bra// Mats

 5. Ha, ha, min ”lillkotte” (min sons pojke) som blir tre år i juli kommer ner i september för första gången.
  rocio

  1. Ok.. O min kotte med lillkotte har bokat o ska åka ner i slutet av maj, men då utan mig! 🙂

 6. Hej på Er!
  Försöker just nu övertala käre sambon att åka några dagar när han fyller år, men det verkar lite trögt och dessutom kom min syster ner till min lgh idag och stannar i 13 v. Tanken är att ”våldgästa” henne och hennes man.
  Sedan åker jag mellan 9-29/5. Ev med min knott ( 40 år), hans fru och 3 barnbarn i juli. Funderar på att skriva över allt på honom.
  När det gäller cyklar, så har jag en gammal svensk minicykel som jag inte använder. Funderar på att ställa den vid soptunnorna. Inga växlar eller sånt som jag kan komma ihåg. Har inte använt den sen sommaren 1995 i Torre.
  Ha det gott och lycka till med knåpandet!
  Kram/A-K

  1. Jaså vill han inte åka ner:) jag vill åka ner hela tiden jag…:) Men så har jag ju inte haft lägenheten i 28 år heller 🙂 delikata problem ändå! Detta med knåpandet och annat.. Kram från oss i Kungsgården

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close