Tisdag i rörelse..

Hittade på mina gamla långfärdsskridskor efter lite rivande i garderoben, ut til stugan o leta på mina gamla militär pjucker..det var på vingliga ben som jag prov åkte grillorna, det var några år sedan😉
image
Rafsade även fram mina skidor så d blev en liten tur med dom också, dock kort sådan!
image
Årsunda idrottsförening har tagit ett bra initiativ och plogar bana o fixar skidspår på storsjöns is, många människor gläds åt att kunna åka skridskor och skidor..
image
Men skidor och skridskor i all ära, men jag vill hem till min cykel 🙂 på med en bra konsert på paddan och sen trampa på o digga..
image
Tjatigt! Cykeln har ni ju sett förut😜 lite suddiga bilder men så blir det när bena går som pistonger😁 får filma min cykling nere i torre så kanske jag kan sitta o kolla på den när jag sitter på trainern i kyliga Norden..
image

Annons

En reaktion till “Tisdag i rörelse..

  1. Sportigt värre det här! Själv gillar jag ju den friska luften man får både av att åka skridskor och skidor, men det får vara lagom kallt. Blir nog ingen långfärsdåkning på skridskor i år, Torre väntar snart igen. Men kanske nästa….Och skidor var det tänkt på söndag och några dagar framåt. Men vi får se….Till Vemdalen skall jag i alla fall.
    Och hoppas sedan kunna åka tillbaka till Torre. Men man vet aldrig. Livet är fullt av överraskningar och en del är inte alltid så roliga.
    Ha det gott! Och hälsningar till er båda så klart…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close