Stughelg

Börjar med en bild på det gottiga som vi avslutar kvällen med..

image
Idag tog vi oss ut på laggen, alltså en skidtur på ottnaren’s is.. Vi är inga skidåkare direkt så d blir mest att gå på skidor, men skönt ändå..imageimage
Igår tog jag mig själv ut på storsjöns is igen, bättre rustad denna gång:) Årsunda idrottsförening plogar ju skridskobana och gör skidspår där, bra initiativ för många människor utnyttjar detta..blev en tur på vingliga ben t o r strandbaden-hedåsen ca 14 km..
image
Efter skidtur så stoppar vi in en pinne till i spisen och kollar på dom som verkligen kan åka skidor på tv.. Heja Kalla o Hellner o alla andra duktiga åkare..
image
Meteorologerna har varnat för snöoväder men jag vet inte var det tagit vägen någonstans, hoppas det stoppat upp längre söderut.. Tycker det räcker bra med snö nu! Nu är det mest disigt ute men skönt o mysigt inne i stugvärmen..
image
Kvällens höjdpunkt blir stekt ryggbiff och rostade rotsaker, det är så gott..plockade ner en kaloriräknare till paddan, men jag vet inte, ser mörkt ut så här långt.. Men gott är det och det står semlor i kylen, antar att dom plockas fram till kaffet.. Ahh va sjutton! D ska va gott att leva 🙂
image

Annons

6 reaktioner till “Stughelg

 1. Trevligt både med skidåkning och stughelg. Och visst är det kul att se de som forsar fram i tv. Det ser ju så lätt ut.
  Ha det bra och njut av ledigheten.

  1. Ja visst är det, vi njuter 🙂 snart blir det rostade rotsaker o ryggbiff.. Smaskens😊

 2. Oh! Det såg gott ut och mysigt med brasan 🙂 Skönt att ha den när ni kommer in från skidturen. Vi åker ner till Torre nästa vecka och hoppas att snön håller sig borta från vägarna.
  Ha det bra!

  1. Oj va härligt att få susa ner igen, blir lite mer äventyr att ta bilen 🙂 vi får prova d någon gång.. Hoppas på bra väglag för er!

 3. God morgon!
  Bilderna på brasan och maten ser lockande ut. Där skulle jag gärna vara delaktig. Men dom där skidbilderna, nja…jag tror att jag fick en aversion mot vintersporter när jag växte upp i Luleå. Minnet av påtvingade sportlovsdagar i skidspåret i sträng kyla finns lagrat i hjärnan, och i skinnet. Det var inte tal om att ställa in bara för att det var -20 grader eller mer. Hugaligen!
  rocio

  1. Haha.. Nä förstår att du tycker så, själv har jag alltid haft svårt för skidåkning på grund av obefintlig vallningsteknik..inget roligt med bakhala skidor… Men att gå på tur i fjäll o skog kan va trevligt ibland..om man nu inte blir tvingad😳 men maten och stugvärmen är gott att ha..😜

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close