Måndag 3 februari

Ja nu är det snart dags att ila iväg till jobbet igen, nån timme kvar 🙂 tänk va fort tiden går ändå! Förra året i den här tiden så var vi? Hmm..i alla fall jag var besatt av att kolla runt på olika sidor som säljer lägenheter nere i Torrevieja 🙂 vi hitta objekt, gjorde listor o ratade dom efter hand, o gjorde nya listor o skickade ner dom till P för omdöme 🙂 det var roligt att leta o kolla!
image
Om jag räknat rätt? Vilket inte är helt säkert 🙂 så har vi haft ägande rätten till vår spanska dröm i fem månader idag 🙂 Ganska otrolig känsla som kommer över en ändå när jag tänker efter, lägenhet i Spanien! Jag undrar vad min mamma tänkte när hon fick reda på detta 🙂 för henne så kanske en sån tanke varit som att åka till månen? Tiderna förändras.. Tror hon blev trygg ändå när hon fick se bilder inifrån lägenheten!
image
Nu är det längtan o planering av flyg o semestrar som tar upp tid, roligt d med 🙂
image
Men nu till någonting helt annat, idag så kör jag återigen igång med 5-2 metoden, tyckte det gick ganska bra i tre veckor förra gången och nu har frugan anslutit sig till 5-2… Så nu kanske d går lite lättare när vi är två 🙂
image
Grönsaksgryta, som jag ska sleva i mig i kväll tänkte jag.. Ska koka två ägg också till mellanmål..Måste ägga upp mig lite så jag orkar med detta:)

Annons

7 reaktioner till “Måndag 3 februari

 1. Hej på er! Intressant det där, med 5:2. Såg prof. Michael Mosley för ett år sen med sin forskning på olika fastor.
  Kroppens celler får tillfälle att reparera och vila, inte bara producera mer och nytt.
  Ja, visst är det speciellt med lägenhet i värmen! Min mor grät tyvärr, när vi köpt vår. Hon trodde vi skulle flytta för gott, med en gång. Men nu jobbar vi f att få med henne på semester 🙂

  1. Hola, jasså trodde hon ni skulle dra på en gång! Hoppas ni får med henne o kan visa va fint d är.. Min mor är tyvärr för gammal för sådana äventyr.. Om jag fattat rätt så är 5-2 inte ett bantnings program utan mera ett sätt att få kroppen att må lite bättre som du säger! Men bonusen kan ju bli att man går ner lite 🙂 i vikt..

   1. Ja, så är det ju med 5:2! Önskar jag kunde nappa på det, men gillar att tugga, lite för mycket…

 2. Hola Mats!
  Ja det var kul att kolla lgheter…Hade just slutat diskussioner med Perra om var, när och hur 🙂 Skojigt var det 🙂
  Ha det så bra/ Kram P ♥

  1. Hola P, ja visst var d kul:) spännande! Ja man ska aldrig sluta va nyfiken, finns alltid nått att upptäcka..brukar fortfarande gå in på lite sajter o kolla för skojs skull 🙂 Kram…Mats

 3. Visst är det härligt när man kommit till skott med sitt köp, men även tiden då man letar är ju spännande och lärorik. Kul nu med planerandet av ny resa.
  Vad gäller dieter i allmänhet så är jag nog lite skeptisk. Bra pengar att göra här. Titta på viktväktarna. Gå ner snabbt, gå upp snabbare…Och det kostar pengar att väga in sig. Puh!
  Min tanke är att inte äta mer än vad man fysiskt gör av med och sedan om det är 5:2,6:1 eller något annat tror jag spelar mindre roll. Men det viktigaste är nog att man är nöjd själv och tror på tanken och dieten.
  Spännande att se hur det går för er nu med 5:2.

  1. Roligt och lärorikt var det Ditte.. Men jätteskönt när allt föll på plats ändå med letandet! men ändå lite svårt att fatta! Att d är som d är 🙂 lägenhet i Spanien?
   ja vikt väktarna verkar vara dyrt! Men samtidigt kanske det har hjälpt en del ändå? Helt rätt där i ditt tänk.. Man ska inte fylla med mer än man gör av med! Men när det nu går i lite till ibland då 🙂 D är som en säck med ärtor… Går alltid i en till ärta! Men hur som helst.. Kul att prova o d är ju ett sätt för kroppen att vila/ o hämta igen sig… Kanske lär man sig nått på kuppen? Haresåbra Mats

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

  search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close