Tisdag 4/2

Jamen man är ju en jävla krångel Pelle! Lite enkel matlagning till kvällen och ska naturligtvis fixa till nånting igen på fri hand o utan något som helst skyddsnät som tex recept o gamla prövade maträtter? Tog morötter, palsternacka o vitkål.. Tanken från början var kålpudding! Men varför göra som man brukar? Blandade ihop detta tillsammans med köttfärs, salta o peppra… Några fetaostbitar halkade ner också…
image
Nå hur blev det då! Njae… Blev detta istället, gamla godingar som man inte kan misslyckas med 🙂 Tror inte jag skulle ha plockat med palsternacka! Blev inte så gott 😦 jag är duktig på att laga mat men jag ska alltid ändra o dona.. O lagar nästan aldrig efter recept, och gör jag det så vill jag gärna ta lite mera av nånting! Ofta blir det gott, fråga mina barn 🙂 men ibland blir d skit! Men men… Sån är jag? Och många ggr så kommer jag ju inte ihåg hur jag gjorde?:)
image
Frugan är på målarkurs, undrar om hon vill äta lite kålpudding ala Mats när hon kommer hem 🙂 Under matlagnings experimentet så kom min son och sambo hem för att träna lite på cykeltrainern o crosstrainer, dom ska ju också cykla Vätternrundan i sommar.. Han peppar o coachar henne så d ska nog gå bra! Snart börjar han sin utbildning till tränings o kost instruktör och säkert nått mer som jag inte kommer på:)
image

Annons

4 reaktioner till “Tisdag 4/2

 1. Visst kan resultaten vad gäller matlagning bli både spännande, annorlunda och roliga. Ibland blir det mer lyckat och ibland mindre lyckat, men man måste ju prova. Och du hade ju förstärkning på lut.
  Ha det gott! ( Nu var jag nästan lite rolig…)

 2. Haha.. Jo nått gott hade jag ändå 🙂 jo så är det! Marie Louise tog matdosa med sig 🙂 får höra i kväll? Va hon tyckte…:)

 3. Haha! Ja ibland är det tur att det finns korv och makaroner att ta till…Det misslyckas man sällan med 😀
  Men jag skrattade när jag läste ditt inlägg. Det är så typiskt mig att slänga i vad jag har hemma. Och de flesta gånger säger Patrik att det nog hade varit bättre om jag hållit mig till receptet 🙂
  Men man vill ju prova!
  Ha en bra dag 🙂

  1. Hola, ahh man ska prova lite o att d blir fel ibland får man väl tugga i sig… Mest blir det ju bra 🙂 tror jag?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close