Onsdag

Va sjutton har det blivit av det här med OS i Sotji egentligen! Naturen förstörs och människor blir vräkta o felbehandlade pga Av uppbyggnaden av allt som har med OS att göra.. Förtar stämningen så mycket!! Hoppas att allt går vägen när det nu är dags ändå 🙂 och då tänker jag kanske inte bara på svenska segrar! Utan vi får hoppas att inget förfärligt händer! Hemskt att man ska behöva vara rädd att gå och titta på idrott..? Heja Sverige friskt humör..
Annars då? Ledig till helgen 🙂 och 5-2 dag i morgon:) apropå mat så skickade frugan sms till mig idag och talade om att maten jag gjorde igår smakade fantastiskt, kanske får jag smaka en gång till 🙂 och omvärdera skapelsen!

Annons

4 reaktioner till “Onsdag

 1. Ja, smaken är som baken…jag tänker på köttfärslådan som du inte gillade, men som uppskattades av M-L. Du har väl frusit in några lådor av den til henne så att hon har för ett tag framöver.
  Det är synd att det alltid ska vara vara så mycket negativa effekter och rabalder runt alla OS. Och varför ska arrangörsländerna alltid överdriva och ”vara värst”? Måste ett vinter-OS kosta 300 miljarder (inkl. mutor)? Man tar sig för pannan. Det har gått för långt nu. Stopp och belägg, tycker
  rocio

  1. Hola Rocio, jag måste ju smaka av den en gång till imorgon 🙂 så jag inte missar nått! Om jag hittar några lådor så.. ungarna brukar ha dom hemma hos sig :)?
   Ja visst är det tråkigt med dessa idrottsevenemang som ska vara till glädje men som förstör för så många??

 2. Känns som om intresset för OS i Sotji har fått en fadd smak. Man hade ju redan när de ansökte om OS ha sagt NEJ. Sedan har nog förhållandena försämrats kraftigt efter hand, ju närmare OS man kommit. Inte mycket att göra åt nu….
  Skönt med lite ledighet nu och då har du kanske tid att fortsätta med dina matexperiment och det blev ju enligt Marie Louise en bra rätt. Kul! Men man kan ju tycka olika.
  Ha det gott! I dubbel bemärkelse!

  1. Nä knepig känsla med detta OS! Men nu är det igång o nu får vi hoppas att allt går vägen😀 ja smaken är ju som baken😳 ha det så gott du med..hörs o syns

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close