Torsdag

Dagen idag har varit en lugn o fin dag här i kungsgården, bara varit ut med Doris o en sväng till affären för ”lite” inhandling till 5-2 dieten… behövs ju inte så mycket för att komma upp i 600 kalorier:)
image

Burit in lite ved, och eldat lite igen.. vi har eldat med ved i alla år vi bott här men låtit bli några månader nu? va fort man ställer in sig på att bara komma hem och inte behöva gå ner och elda.. man slöar till 🙂
image
 Ja så har jag ju suttit på cykeln en stund! ovanligt va:) tar hjälp av paddan så går det lite lättare..konsert med nått bra band, idag blev det ”linkin park” då kör man enkelt en timme :).. ja kanske inte enkelt? men lite lättare..

href=”https://matsmarie.files.wordpress.com/2014/02/image15.jpg”>image

Lägger in ett litet försenat grattis till min morbror Börje då han fyllt 86 år..hipp hipp hurra.. 🙂 Tack vare dom så fick vi nys om vårt drömställe ute i Årsunda, lägger in en bild på skidturen vi gjorde till stugan innan köpet, vi skulle dit och kika:)

Bild

<p style="text-align:left;"

 

Avslutar med en tanke och bild på mitt goa goa barnbarn Signe.. lillgrodan ligger och spretar med huvudet precis som mamma gjorde då hon var liten.. har fått i uppdrag att leta på nått gammalt kort på Caroline då hon var liten… alla tycker Signe liknar pappa Krille så mycket så hon vill få bildbevis att dom är lika mor och dotter 🙂 Vet bara inte var jag har dom gamla korten?

>Bild

 

 

 

Annons

8 reaktioner till “Torsdag

 1. Hej!
  Jag förstår din dotters önskan. Mitt första barnbarn var sin pappa upp i dagen när han föddes. Nu 7 år senare ser jag ingen likhet. Däremot ”tycker” jag mig se att lilla Astrid 1 år är lik mig när jag var liten. Tror inte föräldrarna vill höra detta.
  Hade bildbevis på FB, men ingen kommentar från dem. Vem vill ha en liten prinsessa lik sin farmor?
  Åker 9/5. Puuuh långt dit!
  Kram/A-K

  1. Hola AK, knepigt det där med utseende.. Några av carolines kompisar tyckte Signe var så lik mig😳 fattar inte detta? Men faktiskt så är hon pappa upp i dagen..men hon blir nog mer o mer lik mamma ändå😄 ska leta på nått bildbevis.. Ahh..9/5.. Väntan o väntan.. Jag åker ner i slutet av mars😜 kram Mats o marie Louise

 2. Kolla i gamla fotoalbum, vet ja!, man gjorde ju Babys första Bok i album, i rosa eller vit färg på pärmarna. Ja, även blå förstås. Min Elenas babyalbum var rosa och vita. Hoppas du hittar bildbevis till den lilla familjen! 🙂

  1. Hola Tina, jo jag ska kolla så hon får se bilder på sig själv😄 men albumen ligger ligger här o var? O lika på datorn…får leta helt enkelt😳 hon kommer nog att bli mer o mer lik sin mor.. Ska bli kul att se vilket temperament hon får.. Kort eller lång stubin😜

 3. Vilken fin header och lite ny design! Jättefint!
  Och visst är hon söt den lilla Signe. Det här med likheter är också roligt, både de inre och yttre. Barn, sörskilt bebisar ändrar sig ju så fort. Kul om du hittar något foto på Signes mamma som bebis. Du får leta på…
  Ha det gott!

  1. Hola Ditte, jo man får väl förnya sig lite ibland 🙂 Har hittat nåt gammalt kort men ska leta på några flera.. ha det så skönt nere i värmen när du nu åker dit! // Mats

 4. Hej Mats!
  Hon är absolut lik dig. Det såg jag med en gång 🙂 Min dotter är inte lik mig…Tur hon har 🙂
  Nåt drag har hon. Tårna hahaha men slapp stora fötter :)…Kram P ♥

  1. Hej P… Ska tala om det för dotter min:) Va gla hon ska bli 😜Har skickat iväg bilder på dotra när hon var liten får se om hon hittar några drag där! Längtar ner nu! Men får väl hålla till godo med dina rapporter o bilder så länge😳 Ha det så gott// Mats o Marie Louise

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close