Mellolördagpåjobbet

image
Puust.. Då har man genomlidit melodifestival nr 2.. Jo jag vet att det är frivilligt att titta på men ska d kollas på jobbet när man är där så får man vackert sitta med😳 Jo man kan göra värre saker så ska inte klaga… Blev besviken på Gävlebandet Refreshments..lät inte så bra som jag trodde! Sean banan var väl d roligaste under kvällen? Väntade mig se några blommor som det blivit så mycket rabalder om! Tydligen hade han haft samma blomma på sig som SD’s logga och det fick han inte? Va sjutton då för?

image
Ja då var d klart då? Frugan har bokat resa ner till spansklandet igen😃 O jag då? Bokade resa ner före henne😜 jag tänkte mig ner o cykla lite o hon åker ner med son o hans polare…
image
Ska bli trevligt att få uppleva alla olika årstiderna där nere i spansklandet, hur många årstider är det där nere? Tidig sommar! Sommar! Sen sommar! Höst! Eller? Kan februari vara sämsta månaden? Samerna har ju åtta olika årstider?..Apropå inget😳
image
Nä nu är klockan mycket..får väl ta o sova lite..
image

Annons

2 reaktioner till “Mellolördagpåjobbet

  1. Ny design igen! Hinner ju knappast med…
    Kul med bokade resor till Torre. Åker om doktorn vill, nåja…på tisdag. Har redan checkat in, så jag stoppas inte så lätt.
    Vad gäller Mellon tycker jag den var både sövande och dövande. Trist! Tittade på QX galan och där var det i alla fall fläkt, roligt och lite show.
    Hoppas vi ses i Torre.

  2. Hej Ditte, jo jag satt o lekte lite med bloggen, blir nog flera nyanser innan det blir bra:) Kan tänka mig att det var fart på QX galan..! Skönt för dig att få flyga iväg igen…ha det gott..

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close