Alla hjärtans dag

Ja som någon sa? Livet ska vara en fest och alla hjärtansdagar! Men ibland så ramlar mörka moln och tunga dagar över en, dom får man acceptera och inte göra så stor affär av:) bryta ihop och gå vidare! Men dagen idag har börjat med en lunch date med min kära fru! Många fler som hade tänkt samma tanke, trevligt var det! Glömmer alltid bort att matblogga så jag lägger ut en bild på en riktig godbit istället 🙂
image
Hmm tom med på lunch dater nu för tiden så är mobilerna med?
Ikväll blir det barnpassning och laddning för finalen på spåret 🙂 man får vara nördig på vissa saker.. Och igår var det Antikrundan! 🙂 Lilla Agnes kommer över och ska sova här ikväll..mamma o pappa kommer och tar över inatt 🙂 så det blir nog bra!
image
Idag fick jag en film från Edsviken som visar lilla grodan Signe.. Hon kämpade på riktigt bra liggandes på magen för att få upp huvudet, och tjopp så hade hon snurrat runt 🙂 va förvånad hon såg ut 🙂
image

Annons

3 reaktioner till “Alla hjärtans dag

  1. Mysigt med barnbarnen och visst växer de fort. Man kommer ju knappast inte ihåg hur det var med de egna barnen. Med barnbarnen är det lättare….
    Trevligt med lunchdate med hustrun och visst är det så att alla dagar inte är de där ljusblå…. Och det här med att bryta ihop och gå vidare, det känner jag också till.
    Önskar er en trevlig kväll och en fin helg.

    1. Hej Ditte.. Nått helt nytt med barnbarnen 🙂 tog repliken från din blogg! Varje dag ska vara en fest:) skit o elände får man ändå 🙂 ha det så gott!

  2. Men åh så söt! Och med snygga leoparddressen!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close